Le Dix de Los Vascos

Le Dix de Los Vascos (doos van 6 flessen)

Los Vascos Sauvignon Blanc

Los Vascos Sauvignon Blanc (doos van 6 flessen)

Los Vascos Grande Reserve (doos van 6 flessen)

Normale prijs € 86,70 Speciale prijs € 82,50
SKU
MON-31795

Los Vascos Grande Reserve

Is een heerlijke Chileense rode wijn van Viña Los Vascos uit Chili. Deze wijn is gemaakt van Cabernet Sauvignon druiven.

Viña Los Vascos 

Op de plaats waar nu Viña Los Vascos staat (Colchagua Vallei in Midden-Chili), werden 250 jaar geleden door de familie Echenique de eerste wijnstokken aangeplant. Omstreeks 1850 werden de eerste Franse druivenrassen geïntroduceerd. In 1981 kreeg de bodega definitief de naam Viña Los Vascos, een eerbetoon aan de oorspronkelijke Baskische eigenaren. Sinds 1988 maakt Los Vascos deel uit van de Domaines Barons de Rothschild (Lafite), een groep wijnhuizen onder leiding van het befaamde Château Lafite-Rothschild in Bordeaux. De wijngaarden liggen op ruim 120 meter hoogte en op ca. 40 kilometer van de Stille Oceaan. Wind van zee tempert de hitte tijdens de zomermaanden en ‘s winters is het gebied vrij van vorst. Door de flinke temperatuurverschillen tussen dag en nacht rijpen de druiven langzaam en krijgen ze alle gelegenheid om hun volledige aromapotentieel te ontwikkelen.

Los Vascos Grande Reserve Cabernet Sauvignon

Deze Chileense wijn is diep robijnrood van kleur. Los Vascos Grande Reserve bezit aroma's met nuances van rijp fruit, chocolade, mint en een fijne houttoets. Krachtige en verfijnde smaak met tannines, mooi versmolten fruittonen en een fraaie afdronk.

Wijn - Spijs

Deze wijn is verrukkelijk bij fijne vleesgerechten met rijke sauzen, malse steaks, tournedos, wild, wild-gevogelte, ragouts en diverse kazen.

Meer informatie
Product Los Vascos Grande Reserve
Land Chili
Producent Vina Los Vascos
Type Rode wijn
Regio Colchagua Valley
Druivensoort Cabernet Sauvignon, Carménère, Malbec, Syrah
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 14,45
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl