Louis Roederer Cristal in premium giftbox

Louis Roederer Cristal in premium giftbox

Louis Roederer Brut Premier

Louis Roederer Brut Premier

Louis Roederer Cristal Rosé in premium giftbox

€ 449,95
SKU
WAL-0927003

Louis Roederer

Champagnehuis Louis Roederer maakt al meer dan twee eeuwen wijnen. Het maken van een fijne champagne vereist een langzaam ritme, geduld en terughoudendheid. Tijd is de ultieme luxe. De tijd om geduldig componenten te mengen, de tijd om terug te gaan en opnieuw te beginnen, om een beter pad te kiezen, de tijd om ervaringen te delen en samen te werken aan het creëren van uitmuntende champagnes uit unieke terroirs, gewerkt met respect, passie en nederigheid.

Louis Roederer is in 2020 uitgeroepen tot Most Admired Champagne Brand.

Louis Roederer Cristal Rosé

Louis Roederer Cristal Rosé is helderroze van kleur met delicate zalmroze tinten en een zachte, gelijkmatige schittering die het glas vult en de wijn een bijna romige uitstraling geeft. Het delicate, subtiele bouquet opent met elegante aroma's van bloemblaadjes, gedroogd fruit en noten, die vervolgens plaatsmaken voor pittige tonen van rode bessen en wilde aardbeien, kenmerkend voor de oude pinot noir wijnstokken van Ay. De sappige en vlezige aanval wordt ondersteund door een directe, intense frisheid. Er is een explosie van intense, rijke, frisse smaken, aangevuld met tonen van hazelnoot en een vol mondgevoel, kenmerkend voor de beste pinot noirs. Er is een indruk van krijtjes op de afdronk met pittige tonen die doen denken aan gekonfijte citrus en yuzu.

Cristal Rosé is voor 17% gefermenteerd in Franse eiken vaten en daarna gedurende acht jaar op fles gerijpt voordat de champagne na de dégorgement ten minste nog eens acht maanden verder rijpte om een perfecte rijpheid te bereiken.

Meer informatie
Product Louis Roederer Cristal Rosé
Land Frankrijk
Producent Louis Roederer Champagne
Type Sparkling
Regio Champagne
Druivensoort Chardonnay, Pinot Noir
Aantal flessen 1
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 399,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl