Marcel Deiss Gewürztraminer

Marcel Deiss Gewürztraminer (doos van 6 flessen)

Marcel Deiss Engelgarten (doos van 6 flessen)

€ 203,70
SKU
PAL-20201027-01

Marcel Deiss Engelgarten

Marcel Deiss Engelgarten is een heerlijke witte wijn van Domaine Marcel Deiss uit Ribeauville gelegen in de Elzas Frankrijk. Deze wijn is gemaakt van Riesling, Pinot Gris, Pinot Beurot, Muscat, Pinot Noir druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 10°C and 12°C.

Domaine Marcel Deiss

Het landgoed Marcel Deiss, gelegen in Bergheim, in het hart van Ribeauvillé ontleent zijn originaliteit aan de biodynamische wijnbouw in de 32 hectare grote wijngaard, waarbij wijnen met een laag rendement worden geproduceerd, die worden verkregen door terug te keren naar de oude Elzasser wijnbouw traditie.

Marcel Deiss Engelgarten

Marcel Deiss Engelgarten, een fantastische Elzas wijn, heeft een bleek gele kleur. De neus is mineraal en elegant met mooie aroma’s. De complexiteit van deze wijn is verbluffend. Aroma’s van sinaasappelschil, grapefruit en honing. De smaak is perfect uitgebalanceerd. De wijn heeft elegante zuren en tevens veel diepte en kracht met een mooie finesse. Wijn met een groot bewaarpotentieel. Traditioneel.

Wijn - Spijs

De ultieme begeleider van vis, witvlees en gevogelte.

Wijngaard

De wijngaard ligt achter zijn eigen huis. Het ligt op het oosten op een hoogte van 250 meter en heeft een zeer kalkrijke bodem met zand en grote kiezels zoals in de Graves van Bordeaux. Deze bodem geeft de wijn een heel mineraal karakter. Op dit perceel staan verschillende edele druivenrassen aangeplant. In de wijngaarden komt ook vaak Dit noemt men complantage. Deze wijn is geen Elzas maar een Engelgarten. Verschillende druivensoorten, waaronder Riesling en Pinot Gris.

Meer informatie
Product Marcel Deiss Engelgarten
Land Frankrijk
Producent Marcel Deiss
Type Witte wijn, Biologisch
Regio Elzas
Druivensoort Muscat, Pinot Gris, Pinot Noir, Riesling
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 33,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl