Barolo Riserva della Casa

Marchesi di Barolo Barolo Riserva della Casa (doos van 6 flessen)

Sandrone Le Vigne Barolo

Sandrone Le Vigne Barolo (doos van 3 flessen)

Marchesi di Barolo Barolo Tradizione (doos van 6 flessen)

€ 329,70
SKU
VER-0409028

Marchesi di Barolo Barolo Tradizione

Marchesi di Barolo Barolo Tradizione is een heerlijke Italiaanse rode wijn uit de regio Piemonte. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Marchesi di Barolo van Nebbiolo druiven.

Marchesi di Barolo

De kelders van Marchesi di Barolo zijn gelegen in het dorpje Barolo, met uitzicht over het kasteel van Marquis Falletti. Aan het begin van de 19e eeuw werd door hem de basis gelegd voor de nu wereldberoemde Barolo wijnen. Het gebouw waar het wijnhuis nu is gevestigd behoorde ooit zelfs toe aan Marquis Falletti. Na het overlijden in 1864 van de laatste telg Falletti werd het werk voortgezet door de liefdadigheidsinstelling Opera Pia Barolo. In 1895 begon Pietro Abbona in de wijnkelders te werken en door zijn volhardendheid, kennis en vaardigheden creëerde hij het wijnbedrijf Marchesi di Barolo en maakte uiteindelijk de wijnkelders, de wijngaarden en het La Volta kasteel tot familiebezit van de Abbona's.

Marchesi di Barolo Barolo Tradizione

Marchesi di Barolo Barolo Tradizione is granaatrood van kleur met robijnrode tinten. Intense geuren van kruiden, vanille, geroosterde hazelnoten, drop, cacao en wilde rozen. Een volle, elegante smaak en een goede body. De tonen van kruiden en hout blenden perfect samen.

Wijn - Spijs

Dankzij de prachtige structuur combineert de Marchesi di Barolo Barolo Tradizione perfect met rood vlees, stoofgerechten en wild. Ook bij kazen een ideale begeleider.

Meer informatie
Product Marchesi di Barolo Barolo Tradizione
Land Italië
Producent Marchesi di Barolo
Type Rode wijn
Regio Piemonte
Druivensoort Nebbiolo
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 54,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl