Mastroberardino Radici Fiano di Avellino

Mastroberardino Radici Fiano di Avellino (doos van 6 flessen)

Bolla Bardolino Chiaretto Rosé

Bolla Bardolino Chiaretto Rosé (doos van 6 flessen)

Mastroberardino Falanghina del Sannio (doos van 6 flessen)

€ 89,70
SKU
TP-324107

Mastroberardino Falanghina del Sannio

Mastroberardino Falanghina del Sannio is een Italiaanse witte wijn uit Campania Italië. Deze wijn is gemaakt van 100 % Falanghina del Sannio druiven.

Mastroberardino

De familie Mastroberardino is al sinds het begin van de 18'e eeuw actief in de wijnbouw in Campanië. In totaal hebben tien generaties van de familie al wijn gemaakt in en rond de stad Atripalda in Irpiana, een afgelegen gebied van Campania, op 30 km van Napels, aan de voet van de Vesuvius. Vandaag is Mastroberardino een van de meest historische en zeer gerespecteerde wijn dynastieën in Italië, beroemd om hun productie van DOCG's: Greco di Tufo, Fiano di Avellino en Taurasi. Sinds het midden van de jaren negentig wordt het bedrijf geleid door Piero Mastroberardino die het roer overnam van zijn vader Antonio.

Mastroberardino Falanghina del Sannio

Mastroberardino Falanghina del Sannio is een frisse en fruitige wijn met sterke en doordringende nuances van citrusvruchten, ananas en witte bloemen.

Wijn - Spijs

Deze heerlijk evenwichtige en veelzijdige Italiaanse wijn uit Campania is perfect als aperitief of bij gerechten op basis van vis en schelpdieren.

Meer informatie
Product Mastroberardino Falanghina del Sannio
Land Italië
Producent Mastroberardino
Type Witte wijn
Regio Campania
Druivensoort Falanghina
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 14,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl