Cruz de Alba Crianza

Cruz de Alba Crianza (doos van 6 flessen)

Ramon Bilbao Crianza

Ramon Bilbao Crianza (doos van 6 flessen)

Ramon Bilbao Mirto (doos van 6 flessen)

€ 233,70
SKU
VER-0412176

Ramon de Bilbao

Ramon Bilbao is een wijnhuis dat een lange historie kent die teruggaat tot begin vorige eeuw. Jarenlang wordt hier al gewerkt aan de hoogst haalbare kwaliteit rode en witte wijnen. De Tempranillo druif vormt de basis van hun kwaliteit Rioja’s. Ze maken hun wijnen op moderne wijze met respect voor de oude Spaanse tradities. Van heerlijk fruitige frisse wijnen met een moderne stijl tot aan de klassieke rijpe, naar vanille en hout geurende, Gran Reservas.

Mirto de Ramón Bilbao

Is een heerlijke Spaanse rode Rioja wijn gemaakt van Tempranillo druiven door Bodegas Ramon Bilbao. 

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 16° C en 18° C.

Ramon Bilbao Mirto

Ramon Bilbao Mirto is de top Cuvée van het huis Ramón Bilbao. Diep rood-paarse kleur. Krachtige wijn met grote complexiteit. Aroma’s van zwarte pruimen, specerijen en kruiden. Subtiele hint van hout en vanille. Volle smaak met een goede balans tussen zuren en intensiteit. Krachtige wijn met veel complexiteit. Een Rioja wijn gemaakt van Tempranillo, afkomstig van wijngaarden van minimaal 70 jaar oud. In het hart van de DOC Rioja, op een fijne leem- en kalkbodem rijpen de druiven door toedoen van de warme zon. Door de koelte in de nacht wordt de aroma ontwikkeling in de druiven getriggerd.

De druiven worden handmatig geoogst en daarna wordt de wijn op een moderne wijze gemaakt, maar met respect voor traditie. De wijn rijpt gedurende 20 maanden op nieuwe Franse “Allier” eiken vaten.

Wijn - Spijs

Hoge gastronomische gerechten van rood vlees of wild met krachtige sauzen.

Meer informatie
Product Ramon Bilbao Mirto
Land Spanje
Producent Bodegas Ramon Bilbao
Type Rode wijn
Regio Rioja
Druivensoort Tempranillo
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 38,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl