Moët & Chandon Brut Imperial

Moët & Chandon Brut Imperial

Moët & Chandon Brut Imperial

Moët & Chandon Brut Imperial Magnum (1.5 liter)

Moët & Chandon Brut Imperial Jeroboam (3 liter in houten kist)

€ 399,95
SKU
LVMH-0928002

Moët & Chandon

Claude Moët, de oprichter, was de eerste die deze waarden belichaamde toen hij van zijn Champagne de meest gewilde in Europa maakte. Met zijn kleinzoon, Jean Remy Moët, een pionierende en visionaire geest, werd Moët & Chandon een groot internationaal champagnemerk. Deze saga veranderde het familiehuis al snel in een wereldwijd symbool van succes.

De 1.190 hectare rijke kalksteenbodem, waarvan 50% wordt geclassificeerd als Grand Cru en 25% Premier Cru, vormt het grootste wijngaardgebied in de Champagne. Ondergronds zijn de kelders van Moët & Chandon de meest uitgebreide in de regio. Ze strekken zich uit over meer dan 28 kilometer en vormen een onderaards labyrint waar de wijn metamorfoseert onder optimale omstandigheden van vochtigheid en temperatuur.

Wijn - Spijs

Heerlijke Champagne geschikt als aperitief of bij salades of schaal-en schelpdieren.

Moët & Chandon Brut Imperial

Moët Impérial is de iconische champagne van het Huis. Gemaakt vanaf 1869, belichaamt het de unieke stijl van Moët & Chandon, een stijl die zich onderscheidt door zijn heldere fruitigheid, zijn verleidelijke smaak en zijn elegante rijpheid.

Moët & Chandon Brut Imperial is gemaakt van meer dan 100 verschillende wijnen, waarvan 20% tot 30% reservewijnen zijn die speciaal zijn geselecteerd om de rijpheid, complexiteit en bestendigheid te verbeteren, weerspiegelt de samenstelling de diversiteit en complementariteit van de drie druivenvariëteiten.

Deze Champagne bezit een elegante goudgele kleur met groene accenten. Een heerlijk sprankelend boeket met de levendige intensiteit van groene appel en citrusfruit, de frisheid van minerale nuances en witte bloemen.

Meer informatie
Product Moët & Chandon Brut Imperial Jeroboam (3 liter in houten kist)
Land Frankrijk
Producent Moët Chandon
Type Sparkling
Regio Champagne
Druivensoort Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Aantal flessen 1
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 399,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl