Moët & Chandon Brut Imperial

Moët & Chandon Brut Imperial Magnum (1.5 liter)

Moët & Chandon Rosé Impérial

Moët & Chandon Rosé Impérial

Moët & Chandon Nectar Imperial

€ 57,50
SKU
LVMH-0928010

Moët & Chandon Brut Imperial

Moët Impérial is de iconische champagne van het Huis. Gemaakt vanaf 1869, belichaamt het de unieke stijl van Moët & Chandon, een stijl die zich onderscheidt door zijn heldere fruitigheid, zijn verleidelijke smaak en zijn elegante rijpheid.

Moët & Chandon Brut Imperial is gemaakt van meer dan 100 verschillende wijnen, waarvan 20% tot 30% reservewijnen zijn die speciaal zijn geselecteerd om de rijpheid, complexiteit en bestendigheid te verbeteren, weerspiegelt de samenstelling de diversiteit en complementariteit van de drie druivenvariëteiten.

Deze Champagne bezit een elegante goudgele kleur met groene accenten. Een heerlijk sprankelend boeket met de levendige intensiteit van groene appel en citrusfruit, de frisheid van minerale nuances en witte bloemen.

Wijn - Spijs

Heerlijke Champagne geschikt als aperitief of bij salades of schaal-en schelpdieren.

Moët & Chandon Nectar Imperial

Moët & Chandon Nectar Impérial is een typische weergave van de Moët & Chandon-stijl, een stijl die zich onderscheidt door zijn heldere fruitigheid, zijn verleidelijke smaakpalet en zijn elegante rijpheid.

De samenstelling van deze Champagne weerspiegelt de diversiteit en complementariteit van de drie druivensoorten: Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay.

Mooi geel van kleur met gouden accenten, een rijk boeket met exotisch fruit (ananas, mango), de rondheid van steenfruit (mirabellenpruim, abrikoos) en een klein vleugje vanille.

Meer informatie
Product Moët & Chandon Nectar Imperial
Land Frankrijk
Producent Moët Chandon
Type Sparkling
Regio Champagne
Druivensoort Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Aantal flessen 1
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 57,50
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl