Moët & Chandon Brut Imperial

Moët & Chandon Brut Imperial Salmanazar (9 liter in houten kist)

Moët & Chandon Rosé Impérial

Moët & Chandon Rosé Impérial

Moët & Chandon Nectar Imperial

€ 49,95
SKU
LVMH-0928010

Moët & Chandon

Claude Moët, de oprichter, was de eerste die deze waarden belichaamde toen hij van zijn Champagne de meest gewilde in Europa maakte. Met zijn kleinzoon, Jean Remy Moët, een pionierende en visionaire geest, werd Moët & Chandon een groot internationaal champagnemerk. Deze saga veranderde het familiehuis al snel in een wereldwijd symbool van succes.

De 1.190 hectare rijke kalksteenbodem, waarvan 50% wordt geclassificeerd als Grand Cru en 25% Premier Cru, vormt het grootste wijngaardgebied in de Champagne. Ondergronds zijn de kelders van Moët & Chandon de meest uitgebreide in de regio. Ze strekken zich uit over meer dan 28 kilometer en vormen een onderaards labyrint waar de wijn metamorfoseert onder optimale omstandigheden van vochtigheid en temperatuur.

Moët & Chandon Nectar Imperial

Moët & Chandon Nectar Impérial is een typische weergave van de Moët & Chandon-stijl, een stijl die zich onderscheidt door zijn heldere fruitigheid, zijn verleidelijke smaakpalet en zijn elegante rijpheid.

De samenstelling van deze Champagne weerspiegelt de diversiteit en complementariteit van de drie druivensoorten: Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay.

Mooi geel van kleur met gouden accenten, een rijk boeket met exotisch fruit (ananas, mango), de rondheid van steenfruit (mirabellenpruim, abrikoos) en een klein vleugje vanille.

Meer informatie
Product Moët & Chandon Nectar Imperial
Land Frankrijk
Producent Moet Chandon Champagne
Type Sparkling
Regio Champagne
Druivensoort Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Aantal flessen 1
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 49,95
Voor Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl