Moët & Chandon Nectar Imperial

Moët & Chandon Nectar Imperial

Moët & Chandon Brut Imperial in houten kist

Moët & Chandon Brut Imperial in houten kist

Moët & Chandon Rosé Impérial

€ 67,50
SKU
LVMH-0927015

Moët & Chandon

Claude Moët, de oprichter, was de eerste die deze waarden belichaamde toen hij van zijn Champagne de meest gewilde in Europa maakte. Met zijn kleinzoon, Jean Remy Moët, een pionierende en visionaire geest, werd Moët & Chandon een groot internationaal champagnemerk. Deze saga veranderde het familiehuis al snel in een wereldwijd symbool van succes.

De 1.190 hectare rijke kalksteenbodem, waarvan 50% wordt geclassificeerd als Grand Cru en 25% Premier Cru, vormt het grootste wijngaardgebied in de Champagne. Ondergronds zijn de kelders van Moët & Chandon de meest uitgebreide in de regio. Ze strekken zich uit over meer dan 28 kilometer en vormen een onderaards labyrint waar de wijn metamorfoseert onder optimale omstandigheden van vochtigheid en temperatuur.

Wijn - Spijs

Heerlijke Champagne geschikt als aperitief of bij salades of schaal-en schelpdieren.

Moët & Chandon Rosé Impérial

Moët & Chandon Rosé Impérial is een spontane, stralende, romantische uitdrukking van de stijl van Moët & Chandon, een stijl die zich onderscheidt door zijn heldere fruitigheid, zijn verleidelijke smaak en zijn elegante rijpheid. De samenstelling weerspiegelt de diversiteit en complementariteit van de drie druivensoorten: Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay. Deze Champagne heeft een stralende roze kleur met amberkleurige highlights. Een betoverend intens boeket van rood fruit (bosaardbei, framboos, kers), bloemige nuances van roos en een vleugje peper.

Meer informatie
Product Moët & Chandon Rosé Impérial
Land Frankrijk
Producent Moët Chandon
Type Sparkling
Regio Champagne
Druivensoort Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Aantal flessen 1
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 67,50
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl