Montes Limited Selection Sauvignon Blanc

Montes Limited Selection Sauvignon Blanc

Los Vascos Chardonnay

Los Vascos Chardonnay

Montes Limited Selection Cabernet Sauvignon Carmenère

€ 11,50
SKU
DGS-29277
Montes Limited Selection Cabernet Sauvignon Carmenère is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Montes Limited Selection Cabernet Sauvignon Carmenère

Montes Limited Selection Cabernet Sauvignon Carmenère is een rode wijn van Montes Winery uit Chili. Deze wijn is gemaakt van een blend van twee populaire druivensoorten, namelijk Cabernet Sauvignon en Carmenère, en vertegenwoordigt de kenmerkende stijl en kwaliteit van Montes.

De druiven voor Montes Limited Selection Cabernet Sauvignon Carmenère worden zorgvuldig geselecteerd uit wijngaarden in de Colchagua Valley en andere omliggende regio's. Deze variëteiten gedijen goed in het warme klimaat en de bodemgesteldheid van deze regio, wat bijdraagt aan de rijkdom en complexiteit van de wijn.

In het glas heeft Montes Limited Selection Cabernet Sauvignon Carmenère een diepe, paarsrode kleur. Het boeket is aromatisch en uitnodigend, met aroma's van rijpe bessen, pruimen, kruiden en een vleugje vanille. Op het gehemelte onthult deze wijn een volle body met zachte tannines. De smaak is fruitig en evenwichtig, met tonen van rijpe zwarte bessen, bramen en kersen, gecombineerd met kruidige accenten en een hint van chocolade. Montes Limited Selection Cabernet Sauvignon Carmenère heeft een lange en aanhoudende afdronk.

Montes Limited Selection Cabernet Sauvignon Carmenère is een uitstekende keuze voor liefhebbers van Chileense rode wijnen en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is een toegankelijke en smaakvolle wijn die het karakter en vakmanschap van Montes Winery weerspiegelt.

Wijn - Spijs

De blend van Cabernet Sauvignon en Carmenère zorgt voor een harmonieuze combinatie van fruitige expressie en structuur. Het is een veelzijdige wijn die goed past bij gegrild vlees, stoofschotels, harde kazen en andere stevige gerechten.

Montes Limited Selection Cabernet Sauvignon Carmenère

Montes Limited Selection Cabernet Sauvignon Carmenère is een heerlijke Chileense rode wijn van Viña Montes uit Chili. Deze wijn is gemaakt van Cabernet Sauvignon en Carmenere druiven.

Viña Montes

Viña Montes is een gerenommeerde wijnmakerij gelegen in Chili. Het werd opgericht in 1988 door vier vrienden: Aurelio Montes, Douglas Murray, Alfredo Vidaurre en Pedro Grand. Viña Montes is er trots op enkele van de beste wijnen van Chili te produceren en heeft internationale erkenning gekregen voor de kwaliteit en consistentie van hun producten.

De wijnmakerij is gelegen in de Colchagua Valley, een van de meest gerenommeerde wijnregio's in Chili. Het gebied staat bekend om zijn gunstige klimaat en diverse bodemsoorten, die ideale omstandigheden bieden voor het verbouwen van druiven van hoge kwaliteit. Montes Winery maakt gebruik van duurzame wijnbouwpraktijken en streeft naar het behoud van het milieu in hun wijnproductie.

Viña Montes produceert een breed scala aan wijnen, variërend van rode en witte wijnen tot mousserende en dessertwijnen. Ze staan vooral bekend om hun iconische Montes Alpha-lijn, die enkele van hun meest geprezen en hoogwaardige wijnen omvat. Een van de bekendste wijnen van Montes is de Montes Alpha Cabernet Sauvignon, een rijke en complexe rode wijn met tonen van zwarte bessen, kersen, cacao en kruiden. Andere populaire wijnen zijn onder meer de Montes Alpha Chardonnay, Montes Twins Red Blend en Montes Outer Limits Sauvignon Blanc.

Viña Montes combineert traditionele wijnmaaktechnieken met moderne innovaties om wijnen van uitstekende kwaliteit te produceren. Ze streven ernaar om de unieke eigenschappen van de Chileense terroir te weerspiegelen in hun wijnen, met een focus op elegantie, balans en expressie.

Meer informatie
Product Montes Limited Selection Cabernet Sauvignon Carmenère
Land Chili
Producent Viña Montes
Type wijn Rood
Regio Colchagua Valley
Druivensoort Cabernet Sauvignon, Carménère
Prijs per fles € 11,50
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal flessen 1