Montes Reserva Merlot

Montes Reserva Merlot

Santa Rita Label 120 Cabernet Sauvignon

Santa Rita Label 120 Cabernet Sauvignon

Montes Reserva Sauvignon Blanc

€ 9,75
SKU
DGS-29141
Montes Reserva Sauvignon Blanc is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 6

Montes Reserva Sauvignon Blanc

Montes Reserva Sauvignon Blanc is een witte wijn van Montes Winery uit Chili. Deze wijn is gemaakt van 100% Sauvignon Blanc-druiven, afkomstig van wijngaarden in de Casablanca Valley en de Leyda Valley.

In het glas heeft Montes Reserva Sauvignon Blanc een heldere, lichtgele kleur met groene tinten. Het boeket is aromatisch en verfrissend, met intense aroma's van citrusvruchten, zoals grapefruit en limoen, samen met tonen van groene appel en subtiele florale hints. Op het gehemelte biedt deze wijn een levendige zuurgraad en een lichte tot medium body. De smaak is fris en fruitig, met tonen van grapefruit, limoen, groene appel en een vleugje kruiden. De wijn heeft een lange en verfrissende afdronk.

Met Montes Reserva Sauvignon Blanc laat Montes zien hoe zij de frisheid en de levendige smaken van deze druivensoort tot uitdrukking brengen. Het is een wijn die ideaal is voor liefhebbers van verfrissende en fruitige witte wijnen.

Wijn - Spijs

Montes Reserva Sauvignon Blanc is een uitstekende wijn om te genieten als aperitief of bij lichte gerechten. Het past goed bij schaal- en schelpdieren, salades, geitenkaas en gegrilde groenten. Het is een wijn die de levendige en expressieve kenmerken van de Sauvignon Blanc-druif in Chili weergeeft.

Montes Reserva Sauvignon Blanc

Montes Reserva Sauvignon Blanc is een heerlijke Chileense witte wijn van Viña Montes uit Chili. Deze wijn is gemaakt van Sauvignon Blanc druiven.

Viña Montes

Viña Montes is een gerenommeerde wijnmakerij gelegen in Chili. Het werd opgericht in 1988 door vier vrienden: Aurelio Montes, Douglas Murray, Alfredo Vidaurre en Pedro Grand. Viña Montes is er trots op enkele van de beste wijnen van Chili te produceren en heeft internationale erkenning gekregen voor de kwaliteit en consistentie van hun producten.

De wijnmakerij is gelegen in de Colchagua Valley, een van de meest gerenommeerde wijnregio's in Chili. Het gebied staat bekend om zijn gunstige klimaat en diverse bodemsoorten, die ideale omstandigheden bieden voor het verbouwen van druiven van hoge kwaliteit. Montes Winery maakt gebruik van duurzame wijnbouwpraktijken en streeft naar het behoud van het milieu in hun wijnproductie.

Viña Montes produceert een breed scala aan wijnen, variërend van rode en witte wijnen tot mousserende en dessertwijnen. Ze staan vooral bekend om hun iconische Montes Alpha-lijn, die enkele van hun meest geprezen en hoogwaardige wijnen omvat. Een van de bekendste wijnen van Montes is de Montes Alpha Cabernet Sauvignon, een rijke en complexe rode wijn met tonen van zwarte bessen, kersen, cacao en kruiden. Andere populaire wijnen zijn onder meer de Montes Alpha Chardonnay, Montes Twins Red Blend en Montes Outer Limits Sauvignon Blanc.

Viña Montes combineert traditionele wijnmaaktechnieken met moderne innovaties om wijnen van uitstekende kwaliteit te produceren. Ze streven ernaar om de unieke eigenschappen van de Chileense terroir te weerspiegelen in hun wijnen, met een focus op elegantie, balans en expressie.

Meer informatie
Product Montes Reserva Sauvignon Blanc
Land Chili
Producent Viña Montes
Type wijn Wit
Regio Casablanca Valley
Druivensoort Sauvignon Blanc
Prijs per fles € 9,75
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl
Minimum aantal flessen 1