Alcohol vrij

Alcohol vrij

Alcoholvrije wijn – voor wie? 

Natuurlijk voor elke wijnliefhebber en voor iedereen die geen alcoholhoudende dranken kan of wil drinken.  Zoals bijvoorbeeld: zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. personen die niet mogen drinken i.v.m. ziekte/medicijnen, automobilisten, de zakenwereld, sporters en wellness-fans. Alcohol vrije wijn mag zich verheugen in een steeds groter belangstelling.

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifiek land, regio of wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende wijn. En hebt u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vier betaalmogelijkheden: Vooruitbetaling / Overboeking, iDeal, Creditcard en PayPal.

Wijn bezorgen

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een scherpe prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren