Alcoholvrije wijn

Alcoholvrije wijn

Alcoholvrije wijn

Voor wie?

Natuurlijk voor elke wijnliefhebber en voor iedereen die geen alcoholhoudende dranken kan of wil drinken.  Zoals bijvoorbeeld: zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. personen die niet mogen drinken i.v.m. ziekte/medicijnen, automobilisten, de zakenwereld, sporters en wellness-fans. Alcohol vrije wijn mag zich verheugen in een steeds groter belangstelling.

Wij verkopen alcohol vrije wijnen van Vini Vici. Deze wijnen staan stuk voor stuk voor kwaliteit. Vini Vici heeft inmiddels zijn sporen verdiend. Het is een merk die al langer gemaakt wordt en door velen wordt de wijn met veel plezier gedronken. De twee sparkling wijnen hebben een fijne zachte mousse en zijn fris van smaak. De stille wijnen, met de meest bekende druiven soorten, Chardonnay en Cabernet Sauvignon, zijn een genot om bij de maaltijd of als aperitief te drinken. 

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifiek land, regio of wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende wijn. En hebt u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van onze betaalmogelijkheden: Vooruitbetaling / Overboeking, iDeal / Bancontact / KBC / Belfius / Sofort, Creditcard en PayPal.

Bezorging

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en voordelige verzendtarieven berekenen voor bestellingen naar andere EU landen.

Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren