Loimer Lois Grüner Veltliner Organic (doos van 6 flessen)

Loimer Lois Grüner Veltliner Organic (doos van 6 flessen)

Allram Riesling Zöbinger Heiligenstein (doos van 6 flessen)

Allram Riesling Zöbinger Heiligenstein (doos van 6 flessen)

Allram Grüner Veltliner Strassertaler (doos van 6 flessen)

€ 58,50
SKU
45400

Allram Grüner Veltliner Strassertaler

Is een heerlijke witte wijn uit de regio Kamptal Oostenrijk. Deze wijn is gemaakt van Grüner Veltliner druiven door Weingut Allram.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 8° C en 11° C.

Weingut Allram

Michaela Allram nam in 1992 samen met haar man Erich het wijnbedrijf in Kamptal over van haar ouders. Hun wingerd in het Strassertal beslaat in totaal zo'n 14 hectare. De verschillende “Lagen”, zoals de Hasel, Gaisberg, Sandgrube en Gaisberg, bestaan uit diverse grondsoorten als löss, klei, leisteen en graniet.

De filosofie van Erich is dat de kwaliteit van de wijn in de wijngaard ontstaat en hij heeft dan ook de druivensoorten zorgvuldig afgestemd op hun individuele terroir. Zo is gekozen voor de typisch Oostenrijkse Grüner Veltliner, Blauer Zweigelt en St. Laurent, maar ook voor Weissburgunder en Riesling. Een hoge mate van individualiteit en karakter is kenmerkend voor de wijnen van dit Oostenrijkse kwaliteitshuis.

Allram Grüner Veltliner Strassertaler

Deze Oostenrijkse witte wijn is een echt Grüner Veltliner. Verfrissend met veel fruit en het pittige, kenmerkende pepertje. Lekker sappig en heel doordrinkbaar.

Wijn - Spijs

Heerlijk als aperitief of bij borrelhapjes. Past goed bij lichte gerechten met kip en of vis, salades, pasta met groenten, asperges en kaasfondue.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Druivensoort Gruner Veltliner
Land Oostenrijk
Brand Weingut Allram
Type wijn Witte wijn
Wijn regio Kamptal