Montes Purple Angel

Montes Purple Angel

Apostelhoeve Müller-Thurgau

Apostelhoeve Müller-Thurgau (doos van 6 flessen)

Apostelhoeve Cuvee XII (doos van 6 flessen)

€ 125,70
SKU
AP-CUV6

Apostelhoeve Cuvee XII

Apostelhoeve Cuvee XII is een heerlijke witte Nederlandse wijn van het wijnhuis Apostelhoeve. Deze wijn is gemaakt van Müller-Thurgau, Auxerrois en Pinot Gris druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 9°C en 12°C. 

Apostelhoeve 

De Nederlandse wijntraditie, die zijn oorsprong vindt in de Romeinse tijd, maakte na de Middeleeuwen allengs plaats voor andere vormen van agrarische bedrijvigheid. Tot in 1970 de eerste wijnstokken terugkeerden op de zuidhellingen van het Jekerdal in Maastricht. Hier, op één van Limburgs mooiste plekjes bovenop de Louwberg, troont Nederlands oudste en een van de grootste wijndomeinen van Nederland, De Apostelhoeve. Dit wijndomein, inmiddels ruim 10 hectare groot, levert zes mooie, droge witte wijnen namelijk: de Müller-Thurgau, Auxerrois, Riesling, Pinot-gris, Pinot-gris barriques en de Apostelhoeve Cuvée XII plus twee mousserende wijnen: Apostelhoeve Riesling Brut en Apostelhoeve Cuvée XII Brut.

Apostelhoeve Cuvee XII

Apostelhoeve Cuvee XII is een blend van Müller-Thurgau, Auxerrois en Pinot Gris druiven. Dit is een wijn met een frisse en fruitige geur met een licht mineraliteit en zachte sappige fruit smaken. Heel toegankelijke wijn voor ongecompliceerd genieten.

Wijn - Spijs

Deze wijn laat zicht gastronomisch breed inzetten denk aan zowel visgerechten, salades, asperges, risotto, pasta’s, kalfsvlees en kazen.

Meer informatie
Product Apostelhoeve Cuvee XII
Producent Apostelhoeve
Type wijn Wit
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl