Apostelhoeve Pinot Gris

Apostelhoeve Pinot Gris (doos van 6 flessen)

De Kleine Schorre Schouwen-D@uiveland Brut Zelande

De Kleine Schorre Schouwen-D@uiveland Brut Zelande (doos van 1 fles)

Apostelhoeve Riesling (doos van 6 flessen)

€ 125,70
SKU
AP-R6

Apostelhoeve Riesling

Apostelhoeve Riesling is een heerlijke witte Nederlandse wijn van het wijnhuis Apostelhoeve. Deze wijn is gemaakt van Riesling druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 9°C en 12°C.

Apostelhoeve 

De Nederlandse wijntraditie, die zijn oorsprong vindt in de Romeinse tijd, maakte na de Middeleeuwen allengs plaats voor andere vormen van agrarische bedrijvigheid. Tot in 1970 de eerste wijnstokken terugkeerden op de zuidhellingen van het Jekerdal in Maastricht. Hier, op één van Limburgs mooiste plekjes bovenop de Louwberg, troont Nederlands oudste en een van de grootste wijndomeinen van Nederland, De Apostelhoeve. Dit wijndomein, inmiddels ruim 10 hectare groot, levert zes mooie, droge witte wijnen namelijk: de Müller-thurgau, Auxerrois, Riesling, Pinot-gris, Pinot-gris barriques en de Apostelhoeve Cuvée XII plus twee mousserende wijnen: Apostelhoeve Riesling Brut en Apostelhoeve Cuvée XII Brut.

Apostelhoeve Riesling

Deze Nederlandse wijn uit Limburg heeft een licht gele kleur met een groene schijn. Intense aroma's van grapefruit, lemon, appel en licht abrikoos. Volle frisse smaak en een goede lengte met véél fruit.

Wijn - Spijs

Een wijn die uitstekend past bij vis, schaal en schelpdieren, salades en zuurkool gerechten.

Meer informatie
Product Apostelhoeve Riesling
Producent Apostelhoeve
Type wijn Wit
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl