Sherry

Sherry

Sherry kopen online begint bij Le-Connaisseur

Bent u een liefhebber van Sherry en wilt u deze gemakkelijk online kopen? Dan bent u bij Le Connaisseur aan het juiste adres. Bij ons vindt u de beste sherries van diverse kwaliteits Sherry Bodegas. Ons aanbod aan Sherry bestaat uit sherries van de volgende Sherry huizen: Lustau, Perez Barquero, Osborne, Sandeman, Kopke en Bodegas Robles.

Kunt u de port die u zoekt niet vinden in ons aanbod? Neemt u dan contact met ons op en wij gaan voor u op zoek!

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw sherry bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifiek land, regio of wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende wijn. En hebt u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vier betaalmogelijkheden: vooruitbetaling, iDeal, creditcard en PayPal.

Wijn bezorgen

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een scherpe prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren