Sherry

Sherry

Sherry

Le Connaisseur verkoopt sherry van de volgende sherryhuizen: Lustau, Sandeman, Bodegas Baron en Hidalgo la Gitana.

Sherry is een Spaanse versterkte wijn die door middel van het solera-systeem wordt opgevoed. Sherry is afkomstig uit de streek van Jerez de la Frontera, Sanlúcar de Barrameda en El Puerto de Santa María in Andalusië. Alleen wijn gerijpt in een van deze steden mag zich sherry noemen. Van hun oude oorsprong tot hun unieke rijpings methode, is alles over sherry wijn echt authentiek.

De wijnen die in de regio Jerez gecreëerd worden zijn geproduceerd via een eeuwenoude rijping methode die doorgegeven is via vele generaties. Het wezenlijke kenmerk van dit volstrekt unieke proces, dat bekend staat als criaderas y solera, is van datgene wat gebotteld moet worden ontleent wordt uit de onderste vaten op solera niveau. Deze wijnen op solera niveau bevatten de oudste wijnen. De hoeveelheid die men uit de solera neemt wordt vervangen door een equivalente hoeveelheid jongere wijn uit de rij erboven, de eerste criadera. Deze zal op haar beurt weer vervangen worden door dezelfde hoeveelheid van de rij daarboven die een nog jongere wijn bezit enzovoort. Dit resulteert in uitzonderlijke wijnen die dezelfde kwaliteit jaar na jaar handhaven.

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw wijn bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wilt u meer weten over wijn uit een specifiek land, regio of wijnhuis? Dan helpen wij u graag met het vinden van een passende wijn. En hebt u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van onze betaalmogelijkheden: Vooruitbetaling / Overboeking, iDeal / Bancontact / KBC / Belfius / Sofort, Creditcard en PayPal.

Bezorging

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en voordelige verzendtarieven berekenen voor bestellingen naar andere EU landen.

Bekijken als Rooster Lijst

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren