Freschello Rosé (doos van 6 flessen)

Freschello Rosé (doos van 6 flessen)

Freschello Rosé

Belfiore Pinot Grigio (doos van 6 flessen)

Belfiore Pinot Grigio Blush (doos van 6 flessen)

Normale prijs € 42,00 Speciale prijs € 34,95
SKU
TP-317067

Belfiore Pinot Grigio Blush

Is een heerlijke Italiaanse rosé wijn uit de regio Veneto. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Cielo e Terra van Pinot Grigio druiven.

Cielo e Terra

De band tussen de aarde (terra) en de familie Cielo is ontstaan in de Valle del Chiampo, met name op het landgoed Casa Defrà, rond de bescheiden wijngaard van de familie Cielo. De nieuw opgerichte familie-activiteit van Giovanni Cielo begon onmiddellijk vruchten af te werpen. Aanvragen voor het nieuwe product kwamen uit de Chiampo-vallei en de activiteiten begonnen zich ook uit te breiden naar aangrenzende valleien.

Belfiore Pinot Grigio Blush

Deze Italiaanse rosé wijn heeft een bleke blush ofwel blosse rosé kleur met een fruitige en elegante smaak. Aroma's van aardbeien en kersen stuiven het glas uit. Deze wijn dankt zijn aantrekkelijke kleur aan de schil van de druif. Door een korte inweking geven de schillen een lichte kleur af aan de wijn. Lekker op het terras of bij een zomerse salade!

De druiven voor deze Italiaanse wijn zijn afkomstig van de Berici heuvels, welke een vulkanische oorsprong hebben. De heuvels en het klimaat zorgen ervoor dat de druiven hieronder ideale omstandigheden kunnen groeien.

Wijn - Spijs

Heerlijke zomerse wijn, uitstekend als aperitief en bij lichte maaltijden.

Meer informatie
Product Belfiore Pinot Grigio Blush
Land Italië
Producent Cielo e Terra
Type Rosé wijn
Regio Veneto
Druivensoort Pinot Gris
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 7,00