Bouchard Hautes Cotes de Nuits (doos van 6 flessen)

Bouchard Hautes Cotes de Nuits (doos van 6 flessen)

Bouchard Pouilly-Fuissé (doos van 6 flessen)

Bouchard Pouilly-Fuissé (doos van 6 flessen)

Bouchard Mâcon Rouge (doos van 6 flessen)

€ 119,70
SKU
ORB-45393

Bouchard Mâcon Rouge

Is een heerlijke rode Franse Bourgogne wijn van het Domaine Bouchard Père & Fils uit de Bourgogne Frankrijk. Deze wijn is gemaakt van Pinot Noir druiven.

Domaine Bouchard Père & Fils

In de loop van de tijd heeft Bouchard Père & Fils door het verwerven van verschillende wijnbedrijven met veel zorg en geduld een groot domaine in Côte-d'Or opgebouwd. Vandaag de dag telt het landgoed 130 hectare wijngaarden, waarvan er 12 zijn geclassificeerd als Grand Cru en 74 geclassificeerd als Premier Cru. Bouchard Père & Fils is een voorbeeld van een uniek Bourgondisch erfgoed, met een grote diversiteit en een keur aan prestigieuze appellaties: Montrachet, Corton-Charlemagne, Beaune Grèves Vignes de l'Enfant Jésus, Bonnes-Mares, Meursault Perrières namen met een grote geschiedenis. Hier worden geweldige Bourgogne wijnen gemaakt.

Bouchard Mâcon Rouge

Is een A.C. Mâcon Supérieur. De wijn heeft een bouquet van rood fruit, vermengd met heel plezierige geuren van de streek. Fruitig, licht, aangenaam vol van smaak.

Ligging wijngaard: In de heuvels van de Mâconnais.De bodem, waarop de wijnstokken zijn aangeplant, bestaat uit kalksteen en graniet.

Wijn - Spijs

Deze wijn past uitstekend bij de alledaagse keuken en niet al te sterke kaassoorten.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Bouchard Mâcon Rouge
Land Frankrijk
Producent Bouchard Pere Fils
Type Rode wijn
Land Frankrijk
Regio Bourgogne
Druivensoort Pinot Noir
Aantal flessen 6
Prijs per stuk € 19,95