Giacomo Fenocchio Roero Arneis (doos van 6 flessen)

Giacomo Fenocchio Roero Arneis (doos van 6 flessen)

Brandini Barolo R56

Brandini Dolcetto d'Alba (doos van 6 flessen)

Brandini Langhe Bianco (doos 6)

€ 149,70
SKU
KWI-20200120-1

Agricola Brandini

Soms moet je, om je ideaal te bereiken, de moed opbrengen om de moeilijkste weg te nemen. Ons bedrijf, dat de beroemde wijnen van de regio Langa produceert, is "slechts" 24 jaar oud. In het wijnuniversum is dat echt 'jong'. Maar wij geloven dat de belangrijkste factor bij het produceren van deze wijnen niet de leeftijd is, maar de toewijding tot de traditie. Wij geloven in jonge, getalenteerde en capabele mensen met duidelijke en haalbare doelen. We beoefenen al jaren biologische landbouw, omdat we onze grond in een betere staat willen achterlaten dan we er in hebben gevonden. Al onze keuzes zijn gebaseerd op ons respect voor het milieu, voor degenen die met ons werken en voor onze klanten.

Brandini Langhe Bianco

De eerste witte wijn van Brandini, het idee om iets speciaals te creëren, wordt omgezet in deze wijn. de Arneis druif word gecombineerd met de Viognier druif met het idee om elkaar aan te vullen. De frisheid en eenvoud van de Piemontese Arneis wijnstok worden gecombineerd met aroma's, warmte en complexiteit van de Viognier. Kortom, een reis tussen Piemonte en de Rhône-vallei gevangen in een glas

Wijn - Spijs

Heerlijke witte wijn geschikt als aperitief of in combinatie met zeevruchten, salades, lichte soepen, kip en romige kaas.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Brandini Langhe Bianco
Producent Agricola Brandini
Soort wijn Witte wijn, Biologisch
Land Italië
Regio Piemonte
Druivensoort Arneis, Viognier
Aantal flessen 6
Prijs per fles € 24,95