Velenosi Villa Angela Offida Pecorino (doos van 6 flessen)

Velenosi Villa Angela Offida Pecorino (doos van 6 flessen)

Brecciarolo Gold Velenosi

Velenosi Solesta Rosso Piceno Superiore (doos van 6 flessen)

Brecciarolo Gold Velenosi (doos van 6 flessen)

€ 123,50
SKU
TP-321105

Brecciarolo Gold Velenosi 

Is een heerlijke Italiaanse rode wijn uit Marche Italië. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Velenosi van Sangiovese en Montepulciano druiven.

Velenosi

Onze passie komt voort uit het wachten op de oogst, het produceren van de wijn en het ontdekken van de aroma's die het zal ontwikkelen. De zoektocht naar een perfecte balans tussen smaak en kleur leidde tot de oprichting van Cantina Velenosi in 1984. De ondernemers Ercole en Angela Velenosi hebben ambachtelijke traditie en geavanceerde technologie gecombineerd, het wijnbereidingsproces creatief geïnterpreteerd en zo een bedrijf gestart dat voortdurend groeit, met Paolo Garbini die in 2005 toetrad, en die vandaag wereldwijd de geuren en kleuren van het Piceno-gebied verspreidt via zijn unieke wijnen.

Brecciarolo Gold Velenosi

Deze Italiaanse wijn uit de Marche regio heeft een robijnrode kleur met granaatrode reflecties en intens en gevarieerd bouquet, met nuances van vanille en rode vruchten. Levendige noten van zwarte bessen, tabak, zoethout, kaneel en nootmuskaat. Zijn persistente, warme en robuuste smaak, zorgt ervoor dat het een uitgesproken, maar tegelijkertijd harmonieuze wijn.

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn bij biefstuk van de haas met zwarte truffels en gegrild vlees.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Brecciarolo Gold Velenosi
Land Italië
Producent Velenosi Vini
Type Rode wijn
Regio Marche
Druivensoort Montepulciano, Sangiovese
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 20,75