Calem Fine White Port (doos van 6 flessen)

Calem Fine White Port (doos van 6 flessen)

Calem 10 Years Old Port (doos van 6 flessen)

Calem 10 Years Old Port (doos van 6 flessen)

Calem Rosé Port (doos van 6 flessen)

€ 71,70
SKU
WS-0926004

António Alves Cálem

Sommige van zijn tijdgenoten hebben António Alves Cálem misschien aangezien voor een ongeneeslijke avonturier, maar het was ondernemerschap dat zijn passie voedde. Toen hij Porto Cálem in 1859 oprichtte, zette hij zijn zinnen op het oversteken van de Atlantische Oceaan en het exporteren naar Brazilië. Dit in een tijd dat Port doorgaans naar de Britse eilanden en andere Europese markten werd verscheept. Gebaande paden waren niet voor Cálem. Nadat hij uiteindelijk de route naar Brazilië had bepaald, werden zijn eerste transacties gedaan in exotische bossen. Nogmaals, dit had gemakkelijk verkeerd kunnen worden ingeschat als een moedige beslissing, terwijl het in feite een doordacht risico was dat een zeer succesvolle zakelijke relatie opleverde.

De Douro, de oudste afgebakende regio ter wereld, verbouwde de druiven. De kelders van Gaia hebben de wijn verouderd. En António Alves Cálem plande de onderneming. Onverschrokken bereidde hij zich voor op een avontuur dat vier generaties later nog steeds voortduurt.

Calem Rosé Port

Is een blend van traditionele druiven uit het Douro gebied met voornamelijk de Touriga Nacional, Touriga Francesa en Tinta Roriz.

Geuren van rode vruchten en bloemen. Fris bouquet. Zijdezacht en verfrissend in de mond. U proeft ook subtiele tonen van kersen en frambozen.

Gekoeld serveren.

Meer informatie
Product Calem Rosé Port
Land Portugal
Producent Calem Porto
Type Port
Land Portugal
Regio Douro
Druivensoort Blend Rosé
Aantal flessen 6
Prijs per stuk € 11,95