Cantina di Soave Poesie Soave (doos van 6 flessen)

Cantina di Soave Poesie Soave (doos van 6 flessen)

Cantina di Soave Le Poesie Valpolicella (doos van 6 flessen)

Cantina di Soave Le Poesie Valpolicella (doos van 6 flessen)

Cantina di Soave Poesie Bardolino (doos van 6 flessen)

€ 41,70
SKU
TP-317025

Cantina di Soave Poesie Bardolino

Is een aangename rode Italiaanse wijn uit de Veneto regio. Deze wijn is gemaakt van Corvina, Molinara en Rondinella druiven.

Cantina di Soave

Sinds de oprichting in 1898, heeft Cantina di Soave een groeiplan gevolgd die leidde tot het ontstaan van een van de meest vooraanstaande en meest prestigieuze wijnproducenten in de Italiaanse en internationale wijnwereld. Jaar na jaar heeft het een kostbaar mozaïek samengesteld van productielocaties en wijngaarden die vandaag de dag vijf valleien omvatten in het oostelijke gebied van Verona en drie beroemde DOC - denominaties omvatten, Soave, Valpolicella en Durello.

Dankzij het avant-garde systeem van kwaliteitsselectie is Cantina di Soave in staat om wijnen te produceren die voldoen aan de eisen van een steeds veeleisender en complexere markt, met een breed portfolio aan wijnen die variëren van die voor dagelijks plezier tot ambitieuze wijnen die zijn vormgegeven voor de meest veeleisende restaurants, wijnwinkels en enotecas in Italië en in het buitenland.

Cantina di Soave Poesie Bardolino

Cantina di Soave Poesie Bardolino heeft een fruitige en frisse geur met tonen van rode bessen en een aangename persistente smaak met nuances van frambozen en kersen.

Wijn - Spijs

Perfecte wijn bij lichte gerechten en bij milde of licht gekruide kazen.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Cantina di Soave Poesie Bardolino
Land Italië
Producent Cantina di Soave
Type Rode wijn
Regio Veneto
Druivensoort Corvina, Molinara, Rondinella
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 6,95