Cesari Jema (doos van 6 flessen)

Cesari Jema (doos van 6 flessen)

Cesari Essere Merlot (doos van 6 flessen)

Cesari Essere Merlot (doos van 6 flessen)

Cesari Pinot Grigio (doos van 6 flessen)

€ 59,70
SKU
HAN-310

Cesari Pinot Grigio

Is een heerlijke Italiaanse witte wijn uit de regio Veneto. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Cesari van Pinot Grigio druiven.

Cesari

Wijnhuis Gerardo Cesari werd opgericht in 1936 en werd al snel wereldwijd synoniem voor wijnen uit de omgeving van Verona. In het begin van de jaren zeventig was Cesari Amarone een van de eersten die alle vijf de continenten bereikte dankzij het enthousiasme en initiatief van Franco Cesari, zoon van de oprichter Gerardo, wiens oorspronkelijke visie het was om een geweldige Amarone te produceren, die in staat was te concurreren met de beste Italiaanse en internationale rode wijnen. En zo begon het succesverhaal van Cesari wijnen over de hele wereld. Tegenwoordig stelt Gerardo Cesari zich nog meer doelen: inspelen op de markt door unieke, elegante, fijne, evenwichtige wijnen te produceren, voortbouwend op traditie, maar met behulp van de nieuwste kennis in de wijngaard teelt, met behulp van ecologisch duurzame teelttechnieken en de consumenten de garanties te bieden van een gecertificeerde wijnbereidingsproces. Een constant evoluerend bedrijf dat nog steeds vertrouwen houdt in zijn land en zijn oorsprong.

Cesari Pinot Grigio

Cesari Pinot Grigio is gemaakt van Pinot Grigio druiven uit de regio Tre Veneto dat ervoor zorgt dat dit een uitstekende en heerlijke wijn is. Deze droge witte wijn is lichtgroen in kleur en heeft een heerlijk boeket.

Wijn - Spijs

Deze wijn past perfect bij vis, lichte hapjes en soepen.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Cesari Pinot Grigio
Land Italië
Producent Cesari Verona
Type Witte wijn
Land Italië
Regio Veneto
Druivensoort Pinot Gris
Aantal flessen 6
Prijs per stuk € 9,95