Chapoutier Cotes du Rhone Villages Rasteau (doos van 6 flessen)

Chapoutier Cotes du Rhone Villages Rasteau (doos van 6 flessen)

Chapoutier Gigondas (doos van 6 flessen)

Chapoutier Gigondas (doos van 6 flessen)

Chapoutier Cornas Les Arènes (doos van 6 flessen)

€ 299,70
SKU
45163

Arènes Cornas

Is een heerlijke rode Franse Rhône wijn van Michel Chapoutier uit de Rhône regio Frankrijk. Deze wijn is gemaakt van Syrah druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 16°C en 18°C.

Michel Chapoutier

Michel Chapoutier is één van Frankrijk's meest gerespecteerde wijnmakers. In 1990, op de leeftijd van 26 jaar, nam hij het oude in 1808 gestichte en in Tain - l'Hermitage gevestigde familiebedrijf over en bracht de reputatie van het huis naar de top van de Rhône. Zijn wijnen zijn een standaard geworden niet alleen voor Hermitage wijnen maar voor de hele Rhône-vallei.

Het magazine Wine & Spirits noemt hem een levende legende en ook wijngoeroe Robert Parker schreef in The Wine Advocate Michel Chapoutier de hemel in en waardeerde in de afgelopen paar jaar vijf van zijn wijnen met de maximale score van 100 punten!

Arènes Cornas M. Chapoutier

Deze rode wijn heeft een intens, diepe purperkleur. In het parfum rijp fruit als frambozen en zwarte bessen. De vlezige smaak vult aan met bramen, specerijen en morellen. Rijpe tannines dragen bij aan de prachtige structuur.

Wijn - Spijs

Gebakken of gebraden mals rood vlees, stoofschotels met allerlei soorten vlees. Wild: alle soorten groot en klein wild en wild gevogelte. Stoofschotels met wild. Kaas: harde kazen, blauwader kazen, gerookte kazen.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Chapoutier Cornas Les Arènes
Land Frankrijk
Producent Maison M. Chapoutier
Type Rode wijn
Land Frankrijk
Regio Rhone
Druivensoort Syrah
Aantal flessen 6
Prijs per stuk € 49,95