Don Ramon Campo de Borja

Chispas Blanco (doos van 6 flessen)

Allegrini Soave

Novaia Amarone della Valpolicella Le Balze Riserva (doos van 6 flessen)

Chispas Garnacha-Shiraz (doos van 6 flessen)

€ 34,50
SKU
RES-20200213-03

Bodegas Aragonesas

Ondanks dat dit wijnhuis in 1984 is opgericht, gaat de historie veel verder terug, namelijk tot het jaar 1145. Toen maakten de monniken van de Orde der Cisterciënzers al wijn van de Garnacha druif. Bij Bodegas Aragonesas treedt men in hun voetsporen met veel liefde voor Garnacha en het land. Continue wordt er gewerkt aan het verbeteren van de wijnbouw en het maken van wijn zonder dit culturele erfgoed uit het oog te verliezen.

Bodegas Aragonesas Chispas Garnacha-Shiraz

Is een heerlijke Spaanse rode wijn uit de regio Campo de Borja - Aragón Spanje.

Deze wijn is gemaakt van Garnacha en Syrah druiven. Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 16° C en 18° C.

Bodegas Aragonesas Chispas Garnacha-Shiraz

Deze Spaanse wijn heeft een dieprode kleur met een paarse gloed. De neus heeft intense aroma’s van rijp fruit (vooral bramen & kersen), met wat florale tonen. De smaak is intens, met veel zwart fruit, mooi in balans, met frisse zuren en een vleugje specerijen in de afdronk.

Na aankomst in de modern uitgeruste wijnkelder worden de druiven zorgvuldig geselecteerd; aangetaste druiven worden verwijderd, zodat de wijn volledig zuiver blijft. De druiven worden ontsteeld, voor een zachter, fruitiger resultaat, en voorzichtig gekneusd. Vervolgens vindt de vergisting plaats in roestvrijstalen tanks op een temperatuur van 28 tot 32 °C. Na afronding van de vergisting wordt de wijn overgestoken, geklaard, gestabiliseerd en tot slot gebotteld.

Wijn - Spijs

Prima begeleider van zwaardvis, lamsvlees en varkensvlees van de grill of BBQ, gevogelte, gebakken koningszwam, zachte kazen als rijpe camembert.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Chispas Garnacha-Shiraz
Land Spanje
Producent Bodegas Aragonesas
Type Rode wijn
Land Spanje
Regio Aragon
Druivensoort Garnacha, Syrah - Shiraz
Aantal flessen 6
Prijs per stuk € 5,75