Corte Giara Chardonnay (doos van 6 flessen)

Corte Giara Chardonnay (doos van 6 flessen)

Corte Giara Pinot Grigio (doos van 6 flessen)

Corte Giara Pinot Grigio (doos van 6 flessen)

Corte Giara Merlot Corvina (doos van 6 flessen)

€ 59,95
SKU
SL-1901

Corte Giara Merlot Corvina is een heerlijke Italiaanse witte wijn uit de regio Veneto. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Corte Giara - Allegrini van Corvina en Merlot druiven.

Corte Giara Merlot Corvina

Deze Italiaanse rode wijn heeft een diep robijnrode kleur. Veel fruit en specerijen in de neus, met elegante tonen van amandelen, bramen, zwarte bessen en tabak. Zeer goed van structuur, elegante en complexe smaak. Lange, voortreffelijke afdronk.

Wijn - Spijs

Ideale wijn bij geroosterd of gebraden rood vlees, stoofschotels van rund in rode wijn, gesmoorde paddenstoelen, eieren met zwarte truffel, milde kazen.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Corte Giara

Het Corte Giara project startte in 1989 in Veneto en richt zich op alle wereldmarkten. Het is het resultaat van een samenwerking tussen de familie Allegrini en een selecte groep wijnbouwers. De wijngaarden hebben diepe, vruchtbare bodems die zeer geschikt zijn voor Veronese-druiven en voor sommige internationale variëteiten. Het idee is om een "elke dag" wijnen aan te bieden die respect voor traditie verenigd met een moderne, eclectische en internationale aanpak. Kwaliteits wijnen die typisch helder, aromatisch en gemakkelijk te drinken zijn, gericht op een jonge klantenkring die op zoek is naar kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

 

Meer informatie
Druivensoort Corvina, Merlot
Land Italië
Brand Corte Giara
Type wijn Rode wijn
Wijn regio Veneto