Eymann Toreye Menage a Trois (doos van 6 flessen)

Eymann Toreye Menage a Trois (doos van 6 flessen)

d'Arenberg The Stump Jump Lightly Wooded Chardonnay (doos van 6 flessen)

d'Arenberg The Stump Jump Lightly Wooded Chardonnay (doos van 6 flessen)

d'Arenberg The Stump Jump GSM (doos van 6 flessen)

€ 53,70
SKU
88179

d'Arenberg The Stump Jump Grenache Shiraz Mourvèdre

Is een Australische rode wijn uit Mc Laren Vale. Deze heerlijke rode wijn is gemaakt van Grenache, Shiraz en Mourvèdre druiven.

d’Arenberg

Het wijnhuis d’Arenberg heeft een lange geschiedenis. In 1912 kocht de eerste generatie Osborne 78 hectare aan wijngaarden in een gebied dat tegenwoordig McLaren Vale heet. In 1959 werd voor het eerst gebruik gemaakt van het inmiddels zo kenmerkende etiket met de schuine rode streep, dat vervolgens altijd het handelsmerk van d’Arenberg is gebleven. Net als de opmerkelijke namen van de wijnen, die ieder zo hun eigen anekdote hebben.

In diverse wijngaarden wordt een grote verscheidenheid aan druivensoorten verbouwd, zoals Shiraz, Grenache, Mourvèdre, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot en Tempranillo voor rode wijnen en Riesling, Chambourcin, Viognier, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Marsanne, Roussanne voor witte wijnen.

d’Arenberg heeft zich in de loop der jaren veelvuldig gewaardeerd gezien met internationale onderscheidingen voor zowel het bedrijf als haar wijnen. D’Arenberg werkt met minimale of geen irrigatie, pesticiden en kunstmest. Deze omgevingsvriendelijke manier van werken resulteert in wijnen met levendige tannines en een mooie mineraligheid.

d'Arenberg The Stump Jump Grenache Shiraz Mourvèdre 

Door de combinatie van drie druivensoorten een zeer toegankelijke maar smakelijke wijn vol met pepers, drop, cassis en pruimen. De smaak is niet minder complex met zwarte bessen tonen van drop en pepers.

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn bij salade met gerookte kip, carpaccio, rundvlees gerechten en pulled pork.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Land Australië
Product d'Arenberg The Stump Jump Grenache Shiraz Mourvedre
Producent d Arenberg
Type Rode wijn
Land Australië
Regio McLaren Vale
Druivensoort Grenache, Mourvèdre, Syrah - Shiraz
Aantal flessen 6
Prijs per stuk € 8,95