De Kleine Schorre Schouwen-Duiveland Gris

De Kleine Schorre Schouwen-Duiveland Gris (doos van 6 flessen)

Diemersfontein Pinotage

Diemersfontein Pinotage (doos van 6 flessen)

De Kleine Schorre Schouwen-Duiveland Barrique (doos van 6 flessen)

€ 179,70
SKU
DKS-BAR6

De Kleine Schorre Schouwen-Duiveland Barrique

De Kleine Schorre Schouwen-Duiveland Barrique is een heerlijke witte Nederlandse wijn van het wijnhuis De Kleine Schorre. Deze wijn is gemaakt van Pinot Gris druiven en gerijpt op hout.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 8°C and 12°C. 

De Kleine Schorre

In 2001 zag Wijnhoeve De Kleine Schorre het Zeeuwse licht. In samenwerking met het gerenommeerde Luxemburgse wijnbedrijf Cep d’Or is een strenge selectie van druiven gemaakt. De keuze van de druivenrassen is gebaseerd op een aantal criteria. Een daarvan is dat de wijnen naadloos aan moeten sluiten op het goede dat Zeeland al sinds jaar en dag te bieden heeft, namelijk de Zeeuwse Zilte Zaligheden. Deze zilte zaligheden bestaan uit: mosselen, de Oosterscheldekreeft, oesters, platvis, lamsoor en zeekraal. De keuze van de druivenrassen is daarom gevallen op de Pinot Gris, Pinot Blanc, Rivaner en Auxerrois.

Momenteel zijn er al 54.000 wijnstokken geplant. De wijngaard is uitgegroeid tot 12 hectare en is daarmee een van de grootste wijngaarden van Nederland. In de schuur van de Wijnhoeve zijn de kelder en het proefdomein ondergebracht. Wanneer het tijd is voor de oogst, is de Wijnhoeve aangewezen op vrijwilligers om de druiven te plukken. De druiven worden met de grootste zorg verwerkt in de kelder op het terrein.

De Kleine Schorre Schouwen-Duiveland Barrique

De Kleine Schorre Schouwen-Duiveland Barrique is het resultaat van geduld en ultieme zorg. Na een rijping van 6 maanden op eiken hout bieden wij u deze intense wijn voor bijzondere momenten.

Wijn - Spijs

Heerlijke witte wijn bij rijke visgerechten.

Meer informatie
Product De Kleine Schorre Schouwen-Duiveland Barrique
Land Nederland
Producent de Kleine Schorre
Type wijn Wit
Regio Zeeland
Druivensoort Pinot Gris
Aantal flessen 6
Prijs per fles € 29,95
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl