Delaforce Tawny Port (doos van 6 flessen)

Delaforce Tawny Port (doos van 6 flessen)

Calem Fine Tawny Port (doos van 6 flessen)

Calem Fine Tawny Port (doos van 6 flessen)

Delaforce His Eminences Choice 10 Years Old (doos van 6 flessen)

€ 107,70
SKU
MON-730034

Delaforce

De leden van de familie Delaforce, van oorsprong Hugenoten, hebben een historie van meer dan 400 jaar. Hun betrokkenheid bij het havenbedrijfsleven dateert uit 1834 toen John Fleurriet Delaforce naar Porto kwam voor het opzetten van Delaforce. In 1868 richtte zijn zoon George Henry Delaforce zijn eigen firma, het Port Huis van Delaforce op. In de daaropvolgende jaren is Delaforce snel in aanzien gestegen als een van de meeste toonaangevende Port-wijnbedrijven. In 1894 en 1906 werd het bedrijf onderscheiden als leverancier van Port aan het Portugese Koninklijk Huis.

Delaforce His Eminence's Choice 10 Years Old

Deze klassieke 10 Year Old Tawny port heeft een elegante rijkdom, zachtheid en consistentie. Het is een intense aromatische port met rijpe, pruimachtige aroma's van rozijnen, die veel fruitigheid onthullen. Uitgebalanceerd, toont elegantie en rijkdom met heerlijke aroma's van rozijnen en dadels.

His Eminence's Choice kan het beste op de kamer worden geserveerd temperatuur of licht gekoeld in de zomer om te genieten van het rijke boeket en de smaak.

De Ports geselecteerd voor het mengen van deze Delaforce 10 jaar worden gefermenteerd in de traditionele lagars voor een betere extractie extractie van kracht en structuur, en in autovinifiers voor elegantie en zachtheid. Vervolgens vind de rijping plaats in eiken vaten.

Meer informatie
Product Delaforce His Eminences Choice 10 Years Old
Land Portugal
Producent Delaforce
Type Port
Regio Douro
Druivensoort Blend rood
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 17,95