Belgische bonbons

Belgische bonbons

Bent u een liefhebber van Belgische bonbons en wilt u deze gemakkelijk online kopen? Dan bent u bij Le Connaisseur aan het juiste adres. Bij ons vindt u de beste kwaliteit Belgische bonbons van eigen import. Wij combineren een breed assortiment verfijnde pralines. Oog voor detail: onze pralines herken je niet alleen aan de smaak, maar vaak ook aan het uiterlijk. Elke bonbon is een creatie waaraan met grote aandacht en oog voor detail gewerkt is.

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vier betaalmogelijkheden: Vooruitbetaling / Overboeking, iDeal, Creditcard en PayPal.

Bestelling bezorgen

Wilt u uw bestelling gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een scherpe prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij uw bestelling gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren