Bonbons en truffels

Bonbons en truffels

Belgische bonbons en Chocolade truffels

Bent u een liefhebber van Belgische bonbons en wilt u deze gemakkelijk online kopen? Dan bent u bij Le Connaisseur aan het juiste adres. Bij ons vindt u de beste kwaliteit Belgische bonbons van eigen import. Wij combineren een breed assortiment verfijnde pralines. Oog voor detail: onze pralines herken je niet alleen aan de smaak, maar vaak ook aan het uiterlijk. Elke bonbon is een creatie waaraan met grote aandacht en oog voor detail gewerkt is. Ook de desertbonbons zijn een lust voor het oog. Pralibel heeft er niet voor niets heel wat internationale prijzen mee gewonnen.

Wij verkopen in onze winkel in Den Haag ook de chocolade truffels van de truffelspecialist Lentz. Deze huisgemaakte truffels zijn overheerlijk. De favoriet is en blijft toch wel de slagroomtruffel, maar ook de andere soorten zijn onweerstaanbaar! Met oog op het seizoen passen wij ons assortiment steeds aan. Deze chocolade truffels zijn alleen in onze winkel op de Frederik Hendriklaan 149 verkrijgbaar.

Wilt u meer weten over onze bonbons of truffels? Dan helpen wij u graag.

En hebt u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vijf betaalmogelijkheden: vooruitbetaling, iDeal, creditcard, PayPal en contante betaling bij afhalen. Le Connaisseur heeft namelijk een fysieke winkel in Den Haag waar u van harte welkom bent om het bonbon-assortiment te bekijken. Wilt u de Belgische bonbons thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en € 10,00 voor bestellingen naar België en andere EU landen.

Bekijken als Rooster Lijst

20 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

20 Items

per pagina
Aflopend sorteren