Frisia Bak artikelen

Frisia Bak artikelen

Bent u een liefhebber van zelf bakken en wilt u deze bakartikelen gemakkelijk online kopen? Dan bent u bij Le Connaisseur aan het juiste adres. Wij verkopen de bekende bekende Frisia baxmixen. Frisia is een begrip voor bakmixen. Deze bakmixen zijn gemaakt op basis van de oorspronkelijke recepten van Melle Steensma (1886). Waarom bij Le Connaisseur bestellen? Wanneer u uw de Frisia bakartikelen bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. Wij verkopen de Frisia tulband mix, de Frisia Cake mix, de Frisia Speculaas mix en de Frisia Haegse Kruidkoek mix.

Heeft u u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vijf betaalmogelijkheden: vooruitbetaling, iDeal, creditcard, PayPal en contante betaling bij afhalen.

Le Connaisseur heeft namelijk een fysieke winkel in Den Haag waar u van harte welkom bent om ons complete assortiment te bekijken en bestelling af te halen. Wilt u uw bestelling gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en € 10,00 voor bestellingen naar België en andere EU landen.

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren