Twinings thee

Twinings thee

Twinings

Het succesverhaal van Twinings begint zo’n 300 jaar geleden. Dat maakt Twinings ook tot de oudste theeproducent ter wereld. In zowat elk land ter wereld wordt Twinings thee verkocht. Om over de eeuwenoude traditie van het theedrinken te waken, blijven leden van de familie Twinings het bedrijf vertegenwoordigen. In de persoon van Samuel HG Twining, LVO OBE en zijn zoon Stephen blijft de familie Twinings de kunst van het theedrinken generatie na generatie garanderen aan alle theeliefhebbers ter wereld.

Twinings Thee 

Twinings, dat zijn theeën met 1001 bedwelmende smaken, maar ook een rijke geschiedenis die meer dan driehonderd jaar teruggaat. In 1706, in het begin, was Twinings een van de eerste ondernemingen die de Engelsen liet kennismaken met thee. De oprichter van het Huis, Thomas Twining, begon zijn thee te verkopen in een shop aan The Strand in Londen, die vandaag nog altijd bestaat. Thomas Twining beloofde om uitzonderlijke theeën samen te stellen. Al generaties lang levert Twinings zijn bijdrage om van elke theedegustatie een ware zintuiglijke ervaring te maken.

Tea Tasters

Er was eens... Driehonderd jaar erfgoed, ervaring en passie voor thee van topkwaliteit. Stelt u zich eens voor: om de kwaliteit van Twinings in stand te houden, hebben negen personen alles te zeggen over de selectie en de productie van schitterende theeën over de hele wereld. Zij staan borg voor de perfectie van de thee van Twinings in elke stap van het bevoorradings- en productieproces, en zij proeven een thee tot 15 keer tijdens de transformatie. Dit zijn de zogenaamde Tea Tasters. Mike en Philippa vertellen u alles over hun unieke beroep.

De Theeplant

Alle thee is afkomstig van één schitterende plant, de Camellia sinensis of Camellia assamica, maar net zoals bij wijn zijn er heel veel uiteenlopende smaken. De magie is het resultaat van tal van verschillende factoren (grond, hoogte, klimaat, vochtigheid, oogsttechnieken enz.). Tot het grootste genot van uw smaakpapillen selecteert Twinings manueel de beste thee over de hele wereld en verbindt Twinings zich ertoe de arbeidsomstandigheden op de plantages te verbeteren. Laat u leiden en ontdek de herkomst van de uitzonderlijke theeën waarvan u zo geniet.

Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren