Wijs & Zonen Thee

Wijs & Zonen Thee

Wijs & Zonen

Wijs & Zonen is een ontzettend leuk en boeiend thee bedrijf door de vele, soms tientallen jaren bestaande, (internationale) relaties met klanten, leveranciers en collega-bedrijven. Nog steeds heeft Wijs en Zonen veel klanten in Nederland, Duitsland en Zwitserland. Wijs thee wordt ook verkocht in Japan en in de Verenigde Staten. Het is voor ons een groot feest iedere dag opnieuw de Wijs-mélanges te proeven en te keuren. De geuren zijn ongelooflijk teder en intens.

De geheimen van Wijs

Er bestaat een geheim rond de oorsprong van de theeblends van Wijs. Ze komen van de oorsprongsgebieden : China, India, Ceylon, Ruanda etcetera. Wijs doet soms al meer dan 100 jaar zaken met diverse theeplantages. De plantersfamilie kent Wijs en Zonen, Wijs en Zonen kent hen. Thee bestellen is een kwestie van vertrouwen met vooral de vraag krijg je geleverd wat je graag wilt hebben.
Door de decennialange traditie met opgebouwd vertrouwen wordt aan Wijs de allerbeste kwaliteit die beschikbaar is aangeboden met monsterzendingen. Iedere planter weet van welke bomen en op welke helling de kwalitatief beste theeblaadjes vandaan komen. Die thee wordt aan Wijs gegund. Zo simpel is het geheim van de oorsprong van de Wijs thee.

Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren