BY OTT Rosé

Domaines Ott Château de Selle Rosé Jeroboam (3 liter)

Domaines Ott Château Romassan AOC Bandol Rouge (doos van 6 flessen)

Domaines Ott Château Romassan AOC Bandol Rouge (doos van 6 flessen)

Domaines Ott Clos Mireille Blanc (doos van 6 flessen)

€ 209,70
SKU
FOUR-20210604-11

Domaines Ott Clos Mireille Blanc

Is een heerlijke Franse Provence wijn van Domaines Ott uit de Provence regio Frankrijk. Deze wijn is gemaakt van Rolle en Sémillon druiven.

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 10°C en 12°C.

Domaines Ott

Het verhaal begint met Marcel Ott in 1896, 120 jaar later omvat Domaines Ott* drie wijnhuizen in twee wijnstreken: AOC Côtes de Provence & AOC Bandol. In 2004 werden de wijnhuizen onderdeel van de Louis Roederer Group, gerenommeerd producent van verfijnde Franse wijnen.

Domaines Ott* wordt beheerd door Jean-François en Christian Ott, afstammelingen van de oorspronkelijke oprichter. De kennis van vier generaties wijnmakers in combinatie met hoogwaardige productiemethoden en geavanceerde faciliteiten stellen de neven Ott en hun team in staat om de best mogelijke omstandigheden te creëren voor de wijnbouw. Hun toegewijde werk in de wijngaard versterkt het unieke karakter van de wijnen van Domaines Ott*, die wereldwijd befaamd zijn.

Domaines Ott Clos Mireille Blanc

Domaines Ott Clos Mireille Blanc bezit een helder, bleke gele kleur en een neus met aroma's van acacia, honing, specerijen en bloemen. In de mond is de smaak droog, soepel en elegant van smaak met hinten van meloen, honing en bloemen.

De druiven worden met de hand geplukt waarna deze een strenge selectie ondergaan bij binnenkomst in de kelders. Hierna volgt een langzame gisting. De wijn rijpt minimaal 8 maanden in eiken vaten.

Wijn - Spijs

Een heerlijke wijn die prima past bij gegrilde vis, bouillabaisse, oesters en schaaldieren.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Domaines Ott Clos Mireille Blanc
Land Frankrijk
Producent Domaines Ott
Type Witte wijn
Regio Provence
Druivensoort Rolle, Sémillon
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 34,95