Disznókó Tokaji Dry Furmint (doos van 6 flessen)

Disznókó Tokaji Dry Furmint (doos van 6 flessen)

El Coto 875M Chardonnay (doos van 6 flessen)

El Coto 875M Chardonnay (doos van 6 flessen)

El Coto Verdejo (doos van 6 flessen)

€ 44,95
SKU
DGS-26782

El Coto de Rioja

El Coto is de favoriete Rioja wijn in Spanje. El Coto wijnen zijn de beste keuze voor wijnen die nooit teleurstellen. El Coto de Rioja maakt wijnen  die voor iedereen bereikbaar zijn, vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het zijn Rioja wijnen die met de grootste zorg gemaakt zijn.

El Coto Verdejo

Is een heerlijke Spaanse witte Rioja wijn gemaakt van Verdejo druiven. 

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 7° C en 10° C.

El Coto Verdejo

Spaanse witte Verdejo wijn uit Rioja met intens tropisch fruit. Aangescherpt door een smaakvolle kruidigheid van venkel en anijs. De wijn is zacht, levendig en heeft een aanhoudende frisheid.

Wijn - Spijs

Heerlijke Rioja wijn voor bij visgerechten, schelp- en schaaldieren en pasta met witte roomsaus of groente.

Het wijnhuis

El Coto de Rioja is een relatief jong en succesvol bedrijf. De winery in Oyón, even net noorden va Logroño, is indrukwekkend door haar schaal grootte en efficiency combinatie met eeuwen oude tradities. Daarnaast beschikt El Coto over ruim 700 hectare eigen wijngaarden verdeeld over 7 verschillende locaties waardoor men in staat is om een optimale diversiteit aan druivenaanbod te krijgen. Het beheer van de wijngaarden wordt wetenschappelijk begeleid waardoor er onder alle omstandigheden druiven van de hoogst mogelijke kwaliteit geproduceerd kunnen worden. Voor de lagering van de rode wijnen maakt El Coto gebruik van 72.000 eikenhouten vaten. Dit is in Rioja en zelfs in de wereld uniek te noemen. Het resultaat van al deze inspanningen heeft er voor gezorgd dat El Coto wijnen produceert met een uitzonderlijke goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Zo zijn zij in korte tijd uitgegroeid tot een van de toonaangevende huizen van de streek.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Druivensoort Verdejo
Land Spanje
Brand El Coto
Type wijn Witte wijn
Wijn regio Rioja