Falkenberg Grüner Veltliner (doos van 6 flessen)

Falkenberg Grüner Veltliner (doos van 6 flessen)

Falkenberg Rosé (doos van 6 flessen)

Falkenberg Rosé (doos van 6 flessen)

Falkenberg Butterfly Cuvée (doos van 6 flessen)

€ 62,70
SKU
HAN-08564254

Falkenberg Butterfly Cuvée

Is een heerlijke witte wijn uit het Weinviertel Oostenrijk. Deze wijn is gemaakt van Muskateller, Welschriesling en Sauvignon Blanc druiven door Weingut Dürnberg.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 8° C en 11° C.

Falkenberg Butterfly Cuvée 

Is een blend van 50% Muskateller, 40% Welschriesling en 10% Sauvignon Blanc druiven afkomstig voor het grootste gedeelte uit de Eckartsberg wijngaard die met zijn zuidelijke exposure er voor zorgt dat de wijnen optimaal kunnen rijpen. Het is een wijn meteen bleekgele kleur met groene schitteringen. Aroma`s van gele appels, witte peper en citrusvruchten. In de mond kruidige tonen met mineralen en fijne witte peer. In de mond kruidige tonen met mineralen en fijne witte peer. Sappig, 'Crispy' en elegant.  

Wijn - Spijs

Mooie begeleider van vis, schelpdieren, wit vlees.

Weingut Dürnberg

Weingut Dürnberg is gesitueerd in het dorpje Falkenstein (70 km ten noorden van Wenen) in het historisch hart van de Oostenrijkse regio Weinviertel. Het klimaat heeft hete zomers en koude winters. Tezamen met de hoge ligging van de wijngaarden zorgt dit voor uitstekende groei van de druiven en geconcentreerde aroma`s. Dit wijn huis wordt geleid door wijnmaker Christoph Korner die samen met zijn vrienden en zakenpartners Matthias Marchesani en Georg Klein bekend staan als de 3 musketiers uit Falkenstein.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Land Oostenrijk
Product Falkenberg Butterfly Cuvée
Producent Weingut Dürnberg
Type Witte wijn
Land Oostenrijk
Regio Weinviertel
Druivensoort Muscat, Sauvignon Blanc, Welschriesling
Aantal flessen 6
Prijs per stuk € 10,45