Famille Perrin Ventoux Rouge (doos van 6 flessen)

Famille Perrin Ventoux Rouge (doos van 6 flessen)

Famille Perrin Côtes du Rhône Réserve Rouge (doos van 6 flessen)

Famille Perrin Côtes du Rhône Réserve Rouge (doos van 6 flessen)

Famille Perrin Côtes du Rhône Réserve Blanc (doos van 6 flessen)

€ 70,50
SKU
RES-20170624-01

Perrin Côtes du Rhône Réserve Blanc is een heerlijke witte Franse Rhône wijn van Famille Perrin uit de Rhône regio Frankrijk. Deze wijn is gemaakt van Grenache Blanc, Marsanne, Roussanne en Viognier druiven. 

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 10°C and 12°C.

In de loop van de vijf generaties heeft de familie Perrin diverse wijngaarden verworven met de beste terroirs in de zuidelijke Rhônevallei. Deze wijngaarden worden beheerd en gevinifieerd volgens dezelfde principes en overtuiging als Château de Beaucastel. Binnen het assortiment ‘Famille Perrin’ ontdekt u de rijkdom van de zuidelijke Rhônevallei aan de hand van verschillende gerenommeerde appellaties zoals Gigondas, Vacqueyras, Vinsobres, Cairanne en Rasteau. Ook hier staan bij alle wijnen de authenticiteit en essentie van het terroir centraal.

Perrin Côtes du Rhône Réserve Blanc

Deze Rhône wijn is helder zeer licht strogeel van kleur. In de neus aroma’s van limoen, peer, perzik en iets van kamperfoelie. In het smaakpalet tonen van appel, meloen en een vleugje witte peper die worden gevolgd door een opvallend zuivere en goede afdronk met subtiele zuren. 

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn als aperitief maar ook in combinatie met schaal- en schelpdieren, kalfs- en varkensvlees en bij gevogelte als kip, kalkoen, parelhoen en tamme eend. 

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Druivensoort Grenache, Marsanne, Rousanne, Viognier
Producent Perrin
Soort Witte wijn
Regio Rhone
Land Frankrijk
Product N/A
Aantal flessen - pakken per besteleenheid N/A
Standaard prijs per stuk N/A