Famille Perrin Les Christins Vacqueyras Blanc (doos van 6 flessen)

Famille Perrin Les Christins Vacqueyras Blanc (doos van 6 flessen)

Opus One 2015

Opus One 2015

Famille Perrin L'Andéol Rasteau (doos van 6 flessen)

€ 104,95
SKU
RES-20170624-09

Perrin L'Andéol Rasteau is een heerlijke rode Franse Rhône wijn van Famille Perrin uit de Rhône regio Frankrijk. Deze wijn is gemaakt van Syrah en Grenache druiven. 

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 16°C and 18°C.

In de loop van de vijf generaties heeft de familie Perrin diverse wijngaarden verworven met de beste terroirs in de zuidelijke Rhônevallei. Deze wijngaarden worden beheerd en gevinifieerd volgens dezelfde principes en overtuiging als Château de Beaucastel. Binnen het assortiment ‘Famille Perrin’ ontdekt u de rijkdom van de zuidelijke Rhônevallei aan de hand van verschillende gerenommeerde appellaties zoals Gigondas, Vacqueyras, Vinsobres, Cairanne en Rasteau. Ook hier staan bij alle wijnen de authenticiteit en essentie van het terroir centraal.

Perrin L'Andéol Rasteau 

Deze Rhône wijn profiteert van het eigenaardige zuidelijke Rhône-klimaat. Voor het grootste deel is de Grenache in het zuiden beschermd tegen de mistral, waardoor het bijzonder goed kan groeien. De wijn ontwikkelt aroma's van vijgen, donkere chocolade en een textuur die typisch is voor deze appellatie.

Wijn - Spijs

Rasteau L'Andéol is een heerlijke wijn die goed aansluit bij traditionele, hartige gerechten.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Druivensoort Grenache, Syrah - Shiraz
Brand Perrin
Soort wijn Rode wijn
Wine regions Rhone
tes N/A