Harmand Geoffroy Gevrey Chambertin Vielles Vignes

Harmand Geoffroy 1er Cru Lavaux Saint Jacques

Fanny Sabre Volnay

Fanny Sabre Volnay 1er Cru Les Mitans (doos van 3 flessen)

Fanny Sabre Savigny-les-Beaune Blanc (doos van 6 flessen)

€ 220,50
SKU
KWI-20201017-01

Fanny Sabre Savigny-les-Beaune Blanc

Is een heerlijke witte wijn van het Domaine Fanny Sabre uit de Bourgogne Frankrijk. Deze wijn is gemaakt van Chardonnay druiven. 

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 10°C and 12°C.

Domaine Fanny Sabre  

Deze ambitieuze jongedame behoort tot de grote talenten van de Côte de Beaune. Ze werkt vanuit een kleine, sfeervolle kelder in Pommard, en maakt in kleine oplages een keur aan verschillende witte en rode Bourgognes uit verschillende ac’s. Door haar kleine areaal kent en begrijpt ze ieder hoekje van haar terroir. De typiciteit van elke afzonderlijke wijngaard is bij haar gewaarborgd, en alle wijnen hebben puurheid, transparantie en finesse met elkaar gemeen.

Dit bij levert bij haar echter geen moeilijke wijnen op, maar juist wijnen met zeer veel precisie. Ze werkt als één van de weinigen in de Bourgogne volgens het Vin Naturel principe, al gebruikt ze inmiddels wel kleine hoeveelheden sulfiet bij het bottelen. Voor de rest alles uiteraard handwerk hier, tot het handmatig kurken van flessen aan toe. In haar eigen woorden wil ze dat haar wijnen leven. Ze verlevendigen zeker degenen die van haar wijnen genieten.

Fanny Sabre Savigny-les-Beaune Blanc

Fanny Saber's witte Savigny-les-Beaune wijn is een mooie uitdrukking van finesse! Fijne citrustonen, een goede lengte in de mond. Dit is een zeer fijne Chardonnay, prachtig gevinifieerd door Fanny die al zijn fruit en frisheid weet te behouden.

Wijn - Spijs

Deze witte wijn past uitstekend bij visgerechten.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Fanny Sabre Savigny-les-Beaune Blanc
Land Frankrijk
Producent Domaine Fanny Sabre
Type Witte wijn, Biologisch
Land Frankrijk
Regio Bourgogne
Druivensoort Chardonnay
Aantal flessen 6
Prijs per stuk € 36,75