Fanny Sabre Bourgogne Blanc

Fanny Sabre Savigny-les-Beaune Blanc (doos van 6 flessen)

Fanny Sabre Aligoté

Fanny Sabre Beaune Les Prévolles Blanc (doos van 3 flessen)

Fanny Sabre Volnay 1er Cru Les Mitans (doos van 3 flessen)

€ 255,00
SKU
KWI-20201017-02

Fanny Sabre Volnay 1er Cru Les Mitans

Is een heerlijke rode wijn van het Domaine Fanny Sabre uit de Bourgogne Frankrijk. Deze wijn is gemaakt van Pinot Noir druiven. 

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 14°C and 16°C.

Domaine Fanny Sabre  

Deze ambitieuze jongedame behoort tot de grote talenten van de Côte de Beaune. Ze werkt vanuit een kleine, sfeervolle kelder in Pommard, en maakt in kleine oplages een keur aan verschillende witte en rode Bourgognes uit verschillende ac’s. Door haar kleine areaal kent en begrijpt ze ieder hoekje van haar terroir. De typiciteit van elke afzonderlijke wijngaard is bij haar gewaarborgd, en alle wijnen hebben puurheid, transparantie en finesse met elkaar gemeen.

Dit bij levert bij haar echter geen moeilijke wijnen op, maar juist wijnen met zeer veel precisie. Ze werkt als één van de weinigen in de Bourgogne volgens het Vin Naturel principe, al gebruikt ze inmiddels wel kleine hoeveelheden sulfiet bij het bottelen. Voor de rest alles uiteraard handwerk hier, tot het handmatig kurken van flessen aan toe. In haar eigen woorden wil ze dat haar wijnen leven. Ze verlevendigen zeker degenen die van haar wijnen genieten.

Fanny Sabre Volnay 1er Cru Les Mitans

Deze rode Bourgogne wijn is een rijke en verfijnde bordeauxrood gekleurde wijn. Delicate aroma's van Pinot Noir en  elegante tannines. Het terroir speelt zijn rol ten volle en onthult zijn intieme karakter.

Wijn - Spijs

Deze wijn past goed bij gerechten met wild, pasta, rood vlees, harde kazen en stoofschotels.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Fanny Sabre Volnay 1er Cru Les Mitans
Land Frankrijk
Producent Domaine Fanny Sabre
Type Rode wijn, Biologisch
Land Frankrijk
Regio Bourgogne
Druivensoort Pinot Noir
Aantal flessen 3
Prijs per stuk € 85,00