Enate Tempranillo Joven

Enate Tapas Tempranillo (doos van 6 flessen)

Faustino Cava Extra Seco

Faustino Cava Extra Seco (doos van 6 flessen)

Faustino Cava Brut Rosado (doos van 6 flessen)

€ 58,50
SKU
MON-0205

Bodegas Faustino

Bodegas Faustino, gevestigd in Oyón, Rioja Alavesa, geniet internationale bekendheid dankzij meer dan 150 jaar ervaring in de productie en rijping van premium wijnen. Als je de deuren van Bodegas Faustino ingaat, is het net alsof je de geschiedenis van de wijn binnenstapt. Het is een onvergetelijke ervaring in een wijnmakerij die wereldwijde erkenning geniet. Je verliest je zelf in een immense vaten hal of in de spectaculaire flessenkelder. Het is het ontdekken van een geweldige wijnmakerij waar meer dan negen miljoen flessen rusten. De Bodega deelt de passie van een familie voor het land en respect voor eeuwenoude tradities in het creëren van wijnen. Faustino is de grootste exporteur van Gran Reservas in Rioja

Faustino Cava Brut Rosado

Faustino Cava Brut Rosado is een heerlijke Spaanse mousserende rosé wijn uit de regio Rioja in Spanje. Deze wijn is gemaakt van Garnacha druiven.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 8° C en 10° C.

Faustino Cava Brut Rosado 

Faustino Cava Brut Rosado, een Spaanse Cava wijn, is framboos-roze van kleur, met een fijne mousse die lang aanhoudt. Deze mousserende wijn heeft een pure, frisse geur met aroma´s van rijp rood fruit met florale tonen. Een frisse wijn met een goede structuur, harmonieus en droog van smaak.

Wijn - Spijs

Heerlijk als aperitief of bij zomerse salades. 

Meer informatie
Product Faustino Cava Brut Rosado
Producent Faustino
Type wijn Mousserend
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl