Neethlingshof Sauvignon Blanc (doos van 12 flessen)

Neethlingshof Sauvignon Blanc (doos van 12 flessen)

Leidersburg Sauvignon Blanc (doos van 6 flessen)

Leidersburg Sauvignon Blanc (doos van 6 flessen)

Fleur du Cap Essence du Cap Sauvignon Blanc (doos van 12 flessen)

€ 114,00
SKU
WAL-43719

Fleur du Cap Essence du Cap Sauvignon Blanc

Is een heerlijke Zuid-Afrikaanse witte wijn uit Stellenbosch Zuid-Afrika. Deze wijn is gemaakt van Sauvignon Blanc druiven door wijnhuis Bergkelder.

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 8° C en 12° C.

Fleur du Cap

Fleur du Cap wijnen werden voor het eerst gelanceerd in 1968, kort na de opening van Die Bergkelder, de beroemde bergkelder die diep in de Papegaaiberg in Stellenbosch ligt. Het was de eerste ondergrondse flessenrijping in zijn soort op het zuidelijk halfrond en is gebouwd door Dr. Anton Rupert. Bergkelder onderscheid zich als een belangrijke innovator in de wijnindustrie. In de jaren zeventig speelde het team een cruciale rol bij het vaststellen van klassieke nobele druivensoorten in de wijngaarden van de Kaap en introduceerde het de rijping van kwaliteitswijn in kleine eiken Franse vaten De introductie in 1998 van de Fleur du Cap Unfiltered wijnen is een bewijs van deze baanbrekende geschiedenis. Het zijn complexe wijnen voor verwende liefhebbers, veelvuldig bekroond in binnen- en buitenland.

Fleur du Cap Essence du Cap Sauvignon Blanc 

Fleur du Cap Essence du Cap Sauvignon Blanc is een verfrissende witte wijn met de voor de Sauvignon druif zo typerende krokante, knisperende zuren. Deze wijn ruikt en smaakt naar appel, ananas, meloen en asperges. Fleur du Cap is een merkwijn van Bergkelder. Wijnhuis Bergkelder heeft zoals de naam aangeeft een kelder die in Stellenbosch's Papegaaiberg is ingebouwd. Bergkelder haalt zijn druiven uit verschillende 'districts' en 'wards' in de buurt van Stellenbosch dat ten noordoosten van Kaapstad ligt.

Wijn - Spijs

Een opwekkende aperitiefwijn die het ook bij voorgerechten en lichte gerechten goed doet. 

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Fleur du Cap Essence du Cap Sauvignon Blanc
Land Zuid-Afrika
Producent Fleur du Cap
Type Witte wijn
Regio Stellenbosch
Druivensoort Sauvignon Blanc
Aantal flessen 12
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 9,50