Belpoggio Brunello di Montalcino

Belpoggio Brunello di Montalcino (doos van 6 flessen)

Frescobaldi CastelGiocondo Brunello di Montalcino (doos van 6 flessen)

€ 315,00
SKU
WAL-123849

Frescobaldi CastelGiocondo Brunello di Montalcino

CastelGiocondo Brunello di Montalcino is een heerlijke Italiaanse rode wijn uit de regio Toscane. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Marchesi di Frescobaldi van Sangiovese druiven.

Marchesi di Frescobaldi

Eén van de grote wijnpioniers uit Toscane is het huis Frescobaldi. Met dertig generaties, meer dan 700 jaar ervaring, passie en een permanent programma van onderzoek en innovatie staat de naam Frescobaldi garant voor premium wijnen van wereldklasse. In de betoverend mooie regio beschikt het huis over meer dan 1.000 hectare wijngaarden. De wijndomeinen liggen allemaal in de meest prestigieuze gebieden van Toscane.

Frescobaldi CastelGiocondo Brunello di Montalcino

CastelGiocondo Brunello di Montalcino, een Italiaanse Toscaanse wijn, heeft een intens robijnrode kleur, naarmate de wijn ouder wordt krijgt de wijn een bruine verkleuring. In de neus is de wijn zeer geprononceerd en bezit grote finesse. De smaak is droog, warm, en heeft tonen van vanille en rijp fruit. Is perfect in balans, zo ook de afdronk.

Wijn - Spijs

Heerlijke Toscaanse wijn die perfect past bij stevige gerechten zoals gegrild vlees, wild en coque au vin. Ook bij pittige kazen is dit een prima begeleider.

Meer informatie
Product Frescobaldi CastelGiocondo Brunello di Montalcino
Land Italië
Producent Frescobaldi
Type wijn Rood
Regio Toscane
Druivensoort Sangiovese
Aantal flessen 6
Prijs per fles € 52,50
Jaargang Mail: info@le-connaisseur.nl