Frescobaldi Castel Giocondo Lamaione (doos van 6 flessen)

Frescobaldi Castel Giocondo Lamaione (doos van 6 flessen)

Frescobaldi Pomino Bianco (doos van 6 flessen)

Frescobaldi Pomino Bianco (doos van 6 flessen)

Frescobaldi Remole (doos van 6 flessen)

€ 79,50
SKU
WAL-203236

Frescobaldi Remole

Is een heerlijke Italiaanse rode wijn uit de regio Toscane. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Marchesi Frescobaldi van Sangiovese druiven.

Marchesi di Frescobaldi

Eén van de grote wijnpioniers uit Toscane is het huis Frescobaldi. Met dertig generaties, meer dan 700 jaar ervaring, passie en een permanent programma van onderzoek en innovatie staat de naam Frescobaldi garant voor premium wijnen van wereldklasse. In de betoverend mooie regio beschikt het huis over meer dan 1.000 hectare wijngaarden. De wijndomeinen liggen allemaal in de meest prestigieuze gebieden van Toscane.

Frescobaldi Remole

Deze Italiaanse rode wijn heeft een levendige rode kleur. In de smaak en geur vrij intens rijp fruit met zachte tannines en mooie, levendige zuren. De wijn heeft een prettige, zachte, ronde afdronk.

Wijn - Spijs

Een heerlijke Toscaanse wijn bij Italiaanse gerechten als lasagna, tagliatelle met een roomsaus en/of groene asperges, spaghetti carbonara (room en spekjes) en pizza's , heerlijk bij een stukje pittige (Hollandse) kaas en een formidabele aperitief wijn voor liefhebbers van een vrij robuuste Sangiovese.

Vintage on request: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Frescobaldi Remole
Land Italië
Producent Marchesi de Frescobaldi
Type Rode wijn
Regio Toscane
Druivensoort Sangiovese
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 13,25