Wijn, Champagne en Port geschenken

Wijn, Champagne en Port geschenken

Champagne, Wijn en of Port geschenken kopen online begint bij Le-Connaisseur

Bent u een op zoek naar champagne geschenken, wijn geschenken of port geschenken en wilt u deze gemakkelijk online kopen? Dan bent u bij Le Connaisseur aan het juiste adres.

Wij verkopen Champagnes, Wijnen en Port van vele bekende wijnhuizen en pakken deze voor u mooi in als kado.

Waarom bij Le Connaisseur bestellen?

Wanneer u uw geschenken bij Le Connaisseur bestelt, dan kunt u rekenen op gedegen advies. 

En heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk bestellen. Het betalen gaat via één van de vijf betaalmogelijkheden: vooruitbetaling, iDeal, creditcard, PayPal en contante betaling bij afhalen. Le Connaisseur heeft namelijk een fysieke winkel in Den Haag waar u van harte welkom bent om het assortiment te bekijken en uw wijn af te halen. In onze winkel vindt u slechts een gedeelte van het assortiment wat in onze webwinkel wordt aangeboden. Als u via internet uw wijn bestelt, kunnen wij deze, binnen een paar dagen, in de winkel voor uw klaar zetten.

Wilt u uw wijnen gemakkelijk thuis laten bezorgen? Dan is het fijn om te weten dat wij slechts € 6,75 rekenen voor de verzending binnen Nederland en België en een scherpe prijs voor bestellingen naar andere EU landen. Bij bestellingen boven de € 75,= in Nederland en België sturen wij de wijnen gratis naar u toe.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 40

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-30 van 40

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren