Aglianico San Salvatore (doos van 6 flessen)

Aglianico San Salvatore (doos van 6 flessen)

Kellerei Bozen Weissburgunder (doos van 6 flessen)

Kellerei Bozen Weissburgunder (doos van 6 flessen)

Kellerei Bozen Gewürztraminer (doos van 6 flessen)

€ 105,00
SKU
KWI-1020

Kellerei Bozen Gewürztraminer

Is een heerlijke Italiaanse witte wijn uit de regio Alto Adige. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Kellerei Bozen - Cantina Bolzano van Gewürztraminer druiven.

Kellerei Bozen - Cantina Bolzano

De geschenken van de natuur moeten met respect en begrip worden behandeld en aangewend. De Cantina Bolzano-wijnbouwers hebben een sterke focus op natuurlijke methoden en duurzaam beheerde wijngaarden. Ze zijn toegewijd om de bodems en wijnstokken met de grootste zorg te behandelen. Doe het met passie en je zult het goed doen! De leden van de coöperatie combineren een liefde voor hun thuisland met een passie voor hun ambacht. Ze zijn de afstammelingen van boeren en aristocraten. Ze wonen en werken op traditionele boerderijen en historische landgoederen. Hun wijngaarden bevinden zich op de hellingen en in de vallei. Op verschillende gronden verbouwen ze 15 verschillende druivensoorten, die worden gebruikt om wijnen met een lokaal / regionaal karakter te maken. Wat de leden van Cantina Bolzano gemeen hebben is een gepassioneerde toewijding aan de kwaliteit van de wijnen, als trotse ambassadeurs van Bolzano en Alto Adige, hun identiteit en cultuur.

Kellerei Bozen Gewürztraminer

Deze Alto Adige wijn is strogeel van kleur met gouden tinten. Deze Italiaanse Gewürztraminer uit Alto Adige is zeer aromatisch met de geur van rozen, lychee, grapefruit en limoen. een volle smaakvolle wijn met een mooie aromatische touch en levendige zuurgraad.

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn in combinatie met krab, kreeft, andere schelpdieren, patés, en als aperitief. 

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Kellerei Bozen Gewürztraminer
Land Italië
Producent Cantina Bolzano
Type Witte wijn
Land Italië
Regio Alto Adige
Druivensoort Gewürztraminer
Aantal flessen 6
Prijs per stuk € 17,50