Gómez Cruzado Rioja Blanco

Gómez Cruzado Cerro Las Cuevas (doos van 3 flessen)

Gómez Cruzado Rioja Blanco

Gómez Cruzado Pancrudo (doos van 3 flessen)

Gómez Cruzado Honorable (doos van 3 flessen)

€ 95,85
SKU
KWI-20210113-06

Bodegas y Vinedos Gómez Cruzado

Is een boutique Bodega in Haro, Rioja Alta. Een familiebedrijf sinds 1886. Hier wordt zeer precies wijn gemaakt, met sterk gevoel voor traditie. Ze hebben veel oog voor de specifieke eigenschappen van de verschillende terroirs, en het effect ervan op de betreffende druivensoort. Ze luisteren hierbij aandachtig naar de mensen die hun hele leven in de wijngaarden hebben gewerkt.

Bij Goméz Cruzado dus ruim baan voor de expressie van terroir in de verschillende wijnen. Deze diepe interesse in de potentie van de wijngaarden zorgt ervoor dat de wijnen op elk niveau uitblinken; zowel de generieke Crianza als de single vineyard wijnen zijn elke euro meer dan waard.

Gómez Cruzado Honorable

Is een heerlijke Spaanse rode wijn uit Rioja gemaakt van grotendeels Tempranillo druiven aangevuld met Garnacha, Graciano, Mazuelo en Viura druiven. 

Aanbevolen wijn serveertemperatuur tussen 16° C en 18° C.

Gómez Cruzado Honorable

Deze Spaanse rode wijn is hoofdzakelijk van gemaakt van Tempranillo druiven, maar in de oude wijngaarden tref je ook andere inheemse druivensoorten aan die in deze wijn verdwijnen. 18 maanden gerijpt in barriques van Frans eiken. Een zeer rijkgeschakeerde wijn met allerlei soorten zwart fruit, pruimedanten, drop, mokka, en fraaie aroma’s van een luxe houtrijping. De wijn heeft een levendige frisheid en behoorlijk wat lengte.

Wijn - Spijs

Prima begeleider bij allerlei soorten steaks, stoofgerechten met groente en of vlees, kazen maar ook bij gekruide gehaktschotels.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Gómez Cruzado Honorable
Land Spanje
Producent Bodegas y Viñedos Goméz Cruzado
Type Rode wijn
Regio Rioja
Druivensoort Garnacha, Graciano, Mazuelo, Tempranillo
Aantal flessen 3
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 31,95