Tasari Rosato (doos van 6 flessen)

Tasari Rosato (doos van 6 flessen)

Gorgo Bianco di Custoza (doos van 6 flessen)

Gorgo Bianco di Custoza (doos van 6 flessen)

Gorgo Bardolino Chiaretto (doos van 6 flessen)

€ 53,75
SKU
RES-1300-1

Cantina Gorgo Bardolino Chiaretto Rosato is een heerlijke Italiaanse rosé wijn uit de regio Veneto. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Cantina Gorgo van Corvina, Rondinella en Molinara druiven.

Cantina Gorgo Bardolino Chiaretto Rosato

Deze Italiaanse rosé heeft een uitnodigende, heldere licht rose kleur. Zacht aromatisch, volop fris fruit, jeugdig en sappig van karakter, fris en relatief laag in alcohol, en toch het mondgevoel van een rose wijn.

Wijn - Spijs

Deze lichtrose wijn doet het ook uitstekend bij delicate, verfijnde gerechten met wit vlees, vis of zomerse groente, warm of koud.

Azienda Agricola Gorgo

Eigendom van de zeer charmante Roberta Bricolo is het schoolvoorbeeld van de nieuwe Italiaanse wijnbouw: traditionele en kwalitatief goede wijnen met een geheel eigen identiteit. Het wijnhuis ligt prachtig, midden tussen de wijngaarden dichtbij Custoza, iets ten zuiden van het Gardameer, en is kunstzinnig, bijna avant-gardistisch versierd met marmeren platen. De kwaliteit van de wijnen en de mooie uitmonstering van de flessen zijn een feest op tafel. De aantrekkelijke prijzen maken de wijnen ook bereikbaar voor een groot publiek.  

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Druivensoort Corvina, Molinara, Rondinella
Land Italië
Brand Cantina Gorgo
Type wijn Rosé wijn
Wijn regio Veneto