Gorgo Bardolino Chiaretto (doos van 6 flessen)

Gorgo Bardolino Chiaretto (doos van 6 flessen)

Gorgo Custoza Podere San Michelin (doos van 6 flessen)

Gorgo Custoza Podere San Michelin (doos van 6 flessen)

Gorgo Bianco di Custoza (doos van 6 flessen)

€ 59,70
SKU
RES-1301-1

Cantina Gorgo Bianco di Custoza

Is een heerlijke Italiaanse witte wijn uit de regio Veneto. Deze wijn is gemaakt door wijnhuis Cantina Gorgo van Garganega, Bianca Fernanda, Trebbiano Toscano, Trebbianello, en Incrocio Manzoni druiven.

 Azienda Agricola Gorgo

Eigendom van de zeer charmante Roberta Bricolo is het schoolvoorbeeld van de nieuwe Italiaanse wijnbouw: traditionele en kwalitatief goede wijnen met een geheel eigen identiteit. Het wijnhuis ligt prachtig, midden tussen de wijngaarden dichtbij Custoza, iets ten zuiden van het Gardameer, en is kunstzinnig, bijna avant-gardistisch versierd met marmeren platen. De kwaliteit van de wijnen en de mooie uitmonstering van de flessen zijn een feest aan tafel. De aantrekkelijke prijzen maken de wijnen ook bereikbaar voor een groot publiek.

Cantina Gorgo Bianco di Custoza

Deze Italiaanse witte wijn heeft een lichte strogele kleur met een groen zweempje. Zacht en delicaat in de neus, vineus en elegant fruitig (peren). Goed gestructureerde wijn, zacht op de tong, fris, sappig en evenwichtig. Fris, delicaat en nooit vermoeiend als aperitief, al dan niet met wat lichte amuses. Deze wijn is gemaakt van de volgende druivensoorten: Bourboulenc, Garganega, Trebbiano.

Wijn - Spijs

Aan tafel is deze Bianco di Custoza een alom gewaardeerde begeleider van lichte voorgerechten, pasta met een romige witte saus, delicate soepen of niet al te zware minestrone van lentegroenten. Deze wijn doet het ook uitstekend bij delicate, verfijnde gerechten met vis of andere lekkernijen uit de zee.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Gorgo Bianco di Custoza
Land Italië
Producent Cantina Gorgo
Type Witte wijn
Regio Veneto
Druivensoort Blend wit
Aantal flessen 6
Levertijd 2 - 5 werkdagen
Prijs per stuk € 9,95