Selbach-Oster Wehlener Sonnenuhr Riesling Kabinett (doos van 6 flessen)

Selbach-Oster Wehlener Sonnenuhr Riesling Kabinett (doos van 6 flessen)

Henry Fessy Fleurie (doos van 6 flessen)

Henry Fessy Fleurie (doos van 6 flessen)

Henry Fessy Saint Veran (doos van 6 flessen)

€ 119,70
SKU
ORB-43680

Henry Fessy Saint Veran

Is een heerlijke Franse Bourgogne wijn van wijnhuis Henry Fessy uit Frankrijk. Deze wijn is gemaakt van Chardonnay druiven. 

Aanbevolen serveer temperatuur tussen de 10°C and 12°C.

Henry Fessy

Sinds 1888 is het wijnbedrijf van de familie Fessy gevestigd in het hart van de appellation Brouilly. In de loop der jaren hebben ze in de meeste van de 10 Crus- en de Beaujolais-Villages-appellations een wijngaarden gekocht.

Men produceert karaktervolle wijnen die een echt gevoel van plaats en herkomst uitdrukken. Ervaring, traditie, respect en een grondige kennis van de Beaujolais-wijngaarden gaan hand in hand om van Henry Fessy een gerespecteerd kwaliteits gedreven domein te maken.

Henry Fessy Saint Veran 

Deze wijn is licht geel van kleur en een bouquet van amandel, vanille, kamperfoelie en abrikozen dat zich voortzet in de smaak. Jong drinken is het parool maar, mits goed bewaard, behoudt de wijn nog zeker 2 tot 3 jaar na de oogst zijn fraaie karakter.

In hun werkwijze huldigen beide broers de traditionele benadering en de filosofie is dat de natuur het werk moet doen. Er wordt alleen ingegrepen als dat nodig of nuttig is. Het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen in de wijngaard staat voorop.

Wijn - Spijs

Heerlijke wijn als aperitief of bij schaal- en schelpdieren, vis, kalfs- en varkensvlees, bij gevogelte als kip, kalkoen, parelhoen en tamme eend en bij romige wit schimmelkazen.

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Meer informatie
Product Henry Fessy Saint Veran
Land Frankrijk
Producent Henry Fessy
Type Witte wijn
Land Frankrijk
Regio Beaujolais
Druivensoort Chardonnay
Aantal flessen 6
Prijs per stuk € 19,95